Samsung Galaxy S6 Kablosuz / Wireless Şarj Desteği ve 2600mAh Batarya İle Gelecek!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bu yılın en çok merak edilen telefonu olan ve tanıtılmasına günler kalan, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6’ya yönelik bir yeni haber daha geldi. Söylenene göre Galaxy S6’nın çoklu kablosuz şarj desteği olacak ve 2600mAh batarya ile gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz günlerde Samsung tarafından yeni Galaxy S6’ya yönelik yayınlanan ile resmi tanıtım videosunda, Galaxy S6’nın kamerasına yönelik bilgilere ışık tutulmuştu ve Galaxy S6’nın satış tarihi olarak ise 22 Mart ile 30 Mart tarihleri arası olacağına yönelik haber sızdırılmıştı.

ITCLE tarafından yeni elde edilen bilgilerde Galaxy S6’nın, Galaxy S5’ten 200mAh daha az kapasite ile 2600mAh bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Elbette bu Galaxy S6’nın pil süresinin daha az olacağı anlamına gelmiyor. Hatırlarsanız, Samsung yeni amiral gemisinde 14nm Exynos 7420 işlemcisini kullanacağını açıklamıştı. Samsung’un 14nm’lik Exynos 7420 işlemcisinin çok daha az enerji tüketmesinden dolayı, daha küçük boyutlara da sahip olacak 2600mAh’lik batayya ile yer kazanmak istemiş.

Sadece 6.91mm inceliğe sahip olması beklenen Galaxy S6’ya yönelik bir diğer yeni bilgi ise, son zamanlarda oldukça popüler olan kablosuz / wireless şarj desteği. Söylenene göre, Galaxy S6 ilk çoklu kablosuz şarj desteğine sahip telefon olacak.

Samsung’un 1 Mart tarihinde duyuracağı Galaxy S6’yı merakla bekliyor olacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.