MWC 2015: HTC One M9 Tüm Özellikleri ve Fiyatıyla Resmen Tanıtıldı!

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Bu yıla damga vurması beklenen MWC’nin iki önemli akıllı telefonundan HTC‘nin yeni amiral gemisi One M9 nihayet resmi olarak tanıtıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir çok habere konu olan, kasası, görüntüleri, özellikleri ve hatta duvar kağıtları bile sızdırılan HTC One M9’a ait resim tanıtımla birlikte, bazı sızdırılan görüntülerin doğru olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Akıllı telefonlar arasında şimdiye kadarki en başarılı tasarımlardan olan yeni HTC One M9, muhteşem görüntüsüyle kalite ve gücü hissettirecek. Bu yılın sadece görüntüsüyle değil, gücüyle de öne çıkacak olan amiral gemilerinden HTC One M9’un özellikleri şöyle.

TASARIM

htc-one-m9-tanitim-5

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Muhteşem tasarımıyla gözleri kamaştıran HTC One M9, 144.6 x 69.7 x 9.61mm ölçülerine ve 5 inç 1080 x 1920 piksel 1080p Quad HD ekrana sahip.

YÜKSEK PERFORMANS

htc-one-m9-tanitim-1

HTC One M9 gücünü içerisindeki Qualcomm’un Octa-core(sekiz çekirdekli) 64-bit Snapdragon 810 işlemcisi ve 3GB DDR4 RAM’inden alıyor. 32GB’lık dahili hafızaya sahip One M9’da 128GB’a kadar arttırılabilir microSD kart desteği de mevcut. 2840 mAh bataryasıyla 21 saat konuşma ve 17 gün bekleme süresi olan One M9 bir çok kişi için mükemmel bir seçenek olacak.

YÜKSEK KALİTELİ KAMERA

htc-one-m9-tanitim-2

One M9’un Safir cam yüzeyi sayesinde çizilmeye karşı da dayanıklı kamarası 20MP ve son BSI teknolojisiyle en küçük ayrıntıları dahi yakalamanıza olanak tanıyor. HTC’nin One M9’da yer alan yeni HTC Sense 7.0 arayüzü ve yeni kamera uygulamasıyla, resimlerinizi çektikten sonra bir çok kullanışlı düzenleme araçlarına sahip olacaksınız.

HTC One M9 ayrıca yüksek çözünürlükteki ve geniş açılı UltraPixel ön yüz kamerasıyla size bambaşka bir selfie deneyimi sunuyor.

DAHA AKILLI

htc-one-m9-tanitim-3

HTC’nin yeni Sense 7.0 arayüzü her alanda kendini gösterecek. Artık sizin işte veya evde olduğunuzu otomatik olarak algılayarak, size işteyken iş için ihtiyacınız olan uygulamaları sunarak zaman kaybetmemenizi sağlayacak. artık çok daha kişiselleştirilebilen Sense 7.0 arayüzü sayesinde, telefonunuz yemek vaktinde yakınlardaki restoranları dahi size sunabilecek.

MÜKEMMEL SES KALİTESİ

htc-one-m9-tanitim-4

HTC’nin diğer önem verdiği alanlardan biri de ses. HTC işbirliği yaptığı Dolby ile BoomSound teknolojisi sayesinde muhteşem ses duymamıza olanak sağlıyor ve HTC Connect servisiyle müzikleri bağlantı kurduğunuz kişilerle paylaşabilmenize imkan veriyor.

Altın, pembe, koyu gri ve metalik gri renk seçeneklerine sahip olacak HTC One M9’un satışına Mart ortalarına doğru tüm Asya, Avrupa’da başlanması ve etiket fiyatının da 649$ olması planlanıyor.

i0xET8oj_1g” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak