(Galaxy S6) (HTC One M9) (iPhone 6) İşlemci Karşılaştırması

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Exynos 7420 (Galaxy S6), Snapdragon 810 (HTC One M9), Apple A8 (iPhone 6) İşlemci Karşılaştırma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

MWC 2015’in herkes tarafından merakla beklenen en güçlü cihazları Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge ve HTC One M9’un tanıtımlamsının ardından, bir çok kişinin sorduğu soların başında, hangisi daha iyi sorusuna cebavı, Samsung Galaxy S6 ve HTC One M9 karşılaştırmamızda bulabilirsiniz. Her ikisi de bu yılın en güçlü cihazı olmaya aday, peki bu iki yeni amiral gemisi, en büyük rakipleri olan Apple iPhone 6’un gücü karşısında ne durumdalar? Sorunun cevabını yazımızda bulacaksınız.

Bu üç cihaz da gücünü yonga sistemlerinden ve üzerindeki işlemcilerden alıyorlar. Galaxy S6’daki Exynos 7420, HTC One M9’daki Snapdragon 810 ve iPhone 6’daki Apple A8 yongasını karşılaştırdık ve sonuçlar göz kamaştırıcı. Her üç cihaz için de GeekBench 3 üzerinde yapılan performans test sonuçlarında, Samsung’un yeni Exynos 7240 yongası adeta şov yapıyor.

Aşağıda GeekBench 3 işlemci test sonuçlarını inceleyebilirsiniz.

geekbench-3-islemci-karsilastirmasi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

geekbench-3-islemci-karsilastirmasi2

Snapdragon 810 her ne kadar başarılı bir sonuç almış olsa da, Samsung’un Exynos 7420 yongası rakiplerine ciddi fark atmış durumda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.