LG G4’te Parmak Okuyucu Olacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

CES 2015’te tanıtılması beklenen, ancak bunun yerine G Flex 2’yi tanıtan LG’nin, yeni amiral gemisini Galaxy S6 ile doğrudan rekabet etmemek için MWC 2015’te de tanıtmama kararından sonra, LG G4’ü Nisan ayında duyurma kararı aldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha önce LG G4’ün 3K ekran çözünürlüğünde ekranının olacağı bilgisinin paylaşılmasının ardından, şimdi de bir başka yenilik olacak parmak okuyucunun yer alacağı bilgisi geldi.

LG yeni amiral gemisi LG G4’için oldukça dikkatli bir şekilde hazırlanıyor ve rakiplerinde olan önemli özelliklerin yanı sıra, kendi ekran teknolojisi avantajını da kullanıyor. Henüz parmak okuyucunun LG G4’ün neresinde ve nasıl kullanılacağına yönelik bilgi olmazken, bu özelliğin G4 için olumlu bir fonksiyon olacağını söyleyebiliriz.

LG’nin acaba kendi ödeme sistemini çıkarıp çıkarmayacağı ise merak konusu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.