Bu Akşamki Apple Etkinliğinde Bizi Neler Bekliyor?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple‘ın merakla beklenen Spring Forward etkinliği, bu akşam Türkiye saatiyle 19:00’da başlıyor. Apple’ın bu yılki en büyük etkinliğinde bizlere hangi ürünler sunulacak? Detayları haberimizde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ın San Francisco’daki Yerba Buena Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte ağırlıklı olarak yeni akıllı saat Apple Watch konu alacak. Ancak etkinlikte tanıtılacak tek ürün bu değil. Aşağıda tanıtılacal tüm ürünleri inceleyebirsiniz.

Not: Eğer etkinliği Türkçe olarak takip etmek istiyorsanız, Andronova, Apple Etkinliğini sizlere canlı bloglama yöntemiyle aktaracak. 

Apple Watch

apple-watch

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu akşamın en önemli konularından olan, geçtiğimiz yıl iPhone 6 ile birlikte ön tanıtımı yapılan, Apple’ın akıllı saati Apple Watch’ın bu akşam detaylanacak. Özellikleri ve en önemlisi de pil ömrüne yönelik tüm sorular bu akşam cevabını bulacak.

Ayrıca Apple Watch için aksesuarların ve uygulamaların da tanıtımı bu akşamki lansmanda yapılacak.

Yeni Macbook Air

MacBook Air

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ın bu akşam tanıtacağı ikinci ürünü yeni bir Macbook olacak. Beklentiler Apple’ın Air serisi için 12 inç ekrana sahip yeni bir modeli duyurması yönünde.

12 inç’lik Yeni iPad Pro

12-inc-ipad-pro

Bu akşam Apple’ın uzun süredir söylentileri olan ve beklentinin de oluştuğu 12-13 inç ekrana sahip yeni bir iPad’i duyurması bekleniyor.

iOS 8.2

iOS-8-2

Bu akşam tanıtılması beklenen bir yeni Apple ürünü ise, akıllı telefon ve tabletlerinin yanı sıra, akıllı saatinin de faydalanacağı mobil işletim sisteminin yeni versiyonu iOS 8.2 olacak. Bu akşam iOS 8.2 hakkında tüm detayları öğrenmiş olacağız.

Eğer etkinliği Türkçe olarak takip etmek istiyorsanız, Andronova, Apple Etkinliğini sizlere canlı bloglama yöntemiyle aktaracak. Bizi takip edin.

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.