LG G4’e Ait Basın Görseli Sızdırıldı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Bu yılın merakla beklenen akıllı telefonlarından bir diğeri de, LG’nin yeni amiral gemisi LG G4. Koreli üreticinin MWC 2015’te tanıtmak yerine, Nisan veya en geç Mayıs ayında duyurmayı planladığı G4 modeline ait basın görseli sızdırıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

@OnLeaks twitter hesabından paylaşılan görselde, LG G4’ün arka yüzü net bir şekilde görülebiliyor ve görünüşe göre LG’nin yeni amiral gemisi biraz eğimli olacak. Görüntüye göre “eğim haricinde” G3’ten çok farklı olmadığını söylemek mümkün.

Resmi olarak onaylanan parmak okuyucunun yanı sıra, kaynaklar LG G4’ün 148.9 x 76.5 x 9.9 mm boyutlarında ve 5.3 inç 3K ekrana sahip olacağını söylüyorlar. Ayrıca LG G4, son günlerin popüler işlemcisi Snapdragon 810 ile gelecek. Umarız LG, artık neredeyse kesinleşen ısınma problemine bir çözüm getirir. Aşağıda sızdırılan LG G4 basın görselini inceleyebilirsiniz.

LG-G4

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak