Samsung’tan Sınırlı Sayıda Avengers Temalı Galaxy S6 Edge!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, yeni amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘nin çoğunluk tarafından beğenilmesi ve rekor ön sipariş talebi olması sebebiyle oldukça mutlu görünüyor. Öyle ki Koreli firma, yeni Galaxy S6 serisiyle bir sürü hediye uygulamalar veriyor. Samsung şimdi de sınırlı sayıda üretilecek Avengers (Yenilmezler) filmi temalı Galaxy S6 Edge’leri hazırlıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ülkemizde de oldukça popüler olacağa benzeyen yeni Samsung Galaxy S6 Edge‘nin, sınırlı sayıda ürtilecek bu özel görünümlü modelinin kasalarında Avengers filminin karakterlerine uygun reknler yer alacak. Hulk, Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow, Hawkeye ve Nick Fury temalı Galaxy S6 Edge‘ler oldukça şık görünüyor.

Özellikle Iron Man ve Captain America’nın görünümü oldukça etkileyici olmuş. Aşağıda Galaxy S6 edge’nin Avengers temalı görsellerini inceleyebilirsiniz.

galaxy-s6-edge-avengers-1 galaxy-s6-edge-avengers-2 galaxy-s6-edge-avengers-4 galaxy-s6-edge-avengers-5 galaxy-s6-edge-avengers-6 galaxy-s6-edge-avengers-7 galaxy-s6-edge-avengers-3

galaxy-s6-edge-avengers-gif-2 galaxy-s6-edge-avengers-gif-1

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir