Samsung Galaxy S6 Ve Galaxy S6 Edge’nin Turkcell’deki Fiyatı Şaşırttı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Geçtiğimiz günlerde bir sanal mağazada görünen fiyatıyla bir çok kişi için hayal kırıklığı yaşatan ve “bu fiyata bunu almam” dedirten Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6 için, şimdi sizi sevindirecek yönde bir haber var. Turkcell tarafından resmi distribütör garantili Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘nin fiyatı açıklandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu yılın milyonlarca kişinin sabırsızlıkla biran önce sahip olmak istediği popüler amiral gemilerinden ilk olarak HTC One M9‘un 2799TL‘den ön siparişine başlayan Turkcell, şimdi de Samsung Galaxy S6‘nın 32GB‘lık modelini 2499TL ve Galaxy S6 Edge‘nin 32GB‘lik modelini de 2999TL fiyat etiketiyle sunuyor.

galaxy-s6-fiyat

Ön siparişlerin açılmasından kısa bir süre sonra tükenmesiyle, şuanda stokların tükendiği mesajı verilse de, Turkcell’in kısa süre içerisinde stokları tekrar yenileneceği tahmin ediliyor.

galaxy-s6-edge-fiyat

Sizce Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘nin Türkiye fiyatı normal mi? Siz yeni Galaxy S6’lardan alacak mısınız?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.