Google Play Services 7.0 SDK Yeni API’lerle Geldi!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Android geliştiricileri için önemli olan Google Play Services 7.0‘ın iki hafta önce yayınlanmasının ardından, Google bir çok yenlik ve harika yeni API’nin yer aldığı Google Play Services 7.0 SDK‘yı yayınlayarak geliştiricileri sevindirdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni SDK güncellemesiyle birlikte Google Play Services 7.0’ın getirdiği harika API’leri uygulamalarına uyarlayabilecek olan geliştiriciler, Google Oyunlar, konum ve sağlık hizmetlerine yönelik eklenen API’lerle uygulamalarını daha iyi hale getirebilecekler.

DevBytes’ın hazırladığı Google Play services 7.0’ın özelliklerini anlatan videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

F0Kh_RnSM0w” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Google Play services 7.0 SDK artık Android SDK Manager üzerinden indirilebilir durumda. Bunun için IDE’yi (Android Studio veya Eclipse) çalıştırmanız yeterli. Revizyon sürümü 23 olan yeni Play Services SDK hakkında daha detaylı bilgi için, Google Services sitesini de inceleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

android-sdk-manager

Ayrıca Google Play Store‘un en son versiyonlarının yer aldığı ve sürekli güncellendiği Google Play İndir bölümümüzden Google Play apk dosyasını indirebilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak