HTC One M9’daki Isınma Sorunu Yazılım Güncellemesiyle Giderildi!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Bu yılın önemli akıllı telefonlarından HTC‘nin yeni amiral gemisi One M9‘a yönelik daha önceki haberimizde, Snapdragon 810 yongasının aşırı ısındığına yönelik termal kamera görüntülerini yayınlamıştık. Bir çok kullanıcının, özellikle de HTC sevenlerin üzüldüğü ısınma sorununa yönelik yaşanan son gelişme sizleri sevindirecek. Görünüşe göre HTC, One M9’daki Snapdragon 810 ile yaşadığı ısınma problemini, yazılımda yaptığı güncelleme ile giderdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

10 Nisan’da satışına başlanacak olan HTC One M9, satış tarihinden önce kullanıcılara tüm problemleri giderilmiş olarak sunulacak.

Reddit’te paylaşılan yazıya göre, güncelleme sonrası One M9’da yapılan testlerde, cihazın ortalama 40 derece sıcaklığa ulaştığı gözlemlenmiş. Bu da, Snapdragon 810’lu One M9’daki ısınma probleminin çözüme kavuştuğunu gösteriyor.

Umarız, denildiği gibi HTC One M9’daki ısınma problemi giderilmiştir ve kullanıcılar yeni amiral gemilerine sorunsuz bir şekilde kavuşurlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak