Galaxy S6 Edge ile Ceviz Kırdılar, Yere Attılar ve Suda Beklettiler! Sonuç Nasıl Mı?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bu yılın amiral gemileri oldukça başarılı. Bilhassa en çok satış rakamlarına ve popülariteye sahip Samsung’un, kendisinden beklenen “yenilikçi” bir amiral gemi talebine cevaben duyurduğu Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘nin çoğu kullanıcı tarafından beğenildiğini söylemek mümkün. Hal böyle olunca da, Galaxy S6 ve kardesi Galaxy S6 Edge, bir çok karşılaştırma ve dayanıklılık testlerine tabi tutuluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bunlardan sonuncusu, geçtiğimiz gün sizlerle paylaştığımız yere “atma” testiydi. “Atma” kelimesini bilerek kullanıyoruz, çünkü düşme testlerinden farklı olarak, testi yapan bayan Galaxy S6 Edge’yi yere intikam alırcasına atıyordu. Her ne kadar videonun kalitesinin iyi olmaması sebebiyle çok net olmasa da, Galaxy S6 Edge‘nin ekranınına bir şey olmadığı görülebiliyordu.

Ancak bir çok kullanıcı, Samsung’un bilerek net video çekmediğini, bunun bir aldatma olduğu yorumları da paylaşılıyordu. Şimdi, yeni bir test serisi ile karşı karşıyayız. İlk testte, Samsung’un yeni kavisli ekrana sahip amiral gemisi Galaxy S6 Edge ile ceviz kırıyorlar. İkincisinde defalarca yere düşürülüyor ve üçüncü testte ise yaklaşık yarım saat suyun içerisinde bırakılıyor. Sonuç nasıl mı? Aşağıdaki videoları izledikten sonra çok şaşıracaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.