Samsung, Kendi Galaxy S6 Bükülme Testi Videosunu Yayınladı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bu yılın en popüler akıllı telefonlarından Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘ye yönelik yapılan karşılaştırmalar, bükülme ve düşme testleri ardı ardına yayınlanırken, bu yıl yapılan testler biraz “haşin” geçiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Görünüşe göre Samsung, Galaxy S6 Edge ile yapılan ceviz kırma ve yerden yere atma gibi videolara sinirlenmiş ki, başında “Bu video, kimsenin sadistçe olan duygularını tatmin etmek için değil, Samsung’un ürettiği telefonların en zor şartlarda bile ne kadar dayanıklı olduğunu göstermek için çekilmiştir” gibi oldukça sert bir açıklamanın yer aldığı kendi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge bükülme testi videolarını yayınladı.

samsung-uyari

Samsung, daha önce SquareTrade’in yayınladığı bükülme testinde cihaza 50kg‘lik ve sadece cihazın ekranına basınç uyguladığını, normal bir insanın en fazla 30kg‘lık basın uygulayabileceğini, yayınlanan bu videoların kullanıcıları yanıltıcı olduğunu belirtti.

Samsung’un kendi hazırladığı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge bükülme videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

eKburDQAolA” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak