LG G4 İçin Bir Yıl Ücretsiz Ekran Değişimi Sunulacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Kısa süre önce resmi görüntüleri sızdırılan ve geçtiğimiz günlerde de LG tarafından resmi tanıtım videosu yayınlanan LG G4‘ün İstanbul’da tanıtılmasına sadece dokuz gün kaldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir çok kişinin heyecanla beklediği LG’nin yeni amiral gemisine yönelik Koreli üretici için başarılı olacağı görüşü hakim ve bunu bayram eşliğinde geçirmek istiyor. Bu öz güvenle LG, Kore’de yeni amiral gemisini LG G4‘ü 31 Mayısa kadar satın alan kullanıcılarına geçerli bir yıl boyunca ücretsiz ekran değişimi sunacak. Bununla da kalmayıp ayrıca LG G4‘ün yanında bir de 64GB’lık microSD kart da hediye edecek.

lg-g4-resim1

Peki ya biz? Evet bir çoğunuzun bu cümleyi söylediğinizi duyar gibiyim. LG, maalesef bu bonkörlüğü Güney Kore hariç ülkeler için göstermiyor. Umarız firmalar Türkiye için de bu ve benzeri kampanyaları kullanıcılara sunarlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.