2019 5G Android telefon modelleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

2019′ un beklenen 5G’ li önemli amiral gemisini taşıyan bazı telefonlar çok konuşulmaya devam ediyor. Peki 2020′ den beklentiniz nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni bir akıllı telefon satın almak için 2019 yılını beklediyseniz bu yıl piyasaya sunulacak olan bazı modeller hakkında burada bilgi bulabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta burada tanıtılacak modellerin 2019’un Beklenen 5G’li amiral gemisi akıllı telefonları olduğudur.

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy Note 10: Bu modeller üst segment olarak tanımlanan modellerdir. Yani kullandıkları teknolojiler nedeni ile fiyatları biraz yüksek. 5G internet bağlantısı dışında telefon ekranından parmak izi okuma, Note 10 modelinde ise 3,5 mm kulaklık girişinin kaldırıldığı söylenmekte. S10 serisi tanıtıldı ve S10 5G modelide yaz sonu kullanıcılarıyla buluşabilir.

2019 5G Android telefon modelleri

Katlanabilir telefon Samsung Galaxy Fold: Daha önce Galaxy X olarak anılan model sonrasında gerçek ismi ortaya çıkmıştı. Bu model 2019 yılının ortalarına doğru piyasalarda olacağı yönünde açıklamalar bulunmakta. Samsung’un infinity flex ekran teknolojisini kullanan bu telefon açıldığı zaman tablete dönüşebilmekte. OLED panele sahip, fiyatı ise çok yüksek olacağı belirtildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P30 Modeli ve Huawei Mate 30 Pro: Bu iki model ile farklı fiyat kategorilerinde ürünler sunan Huawei daha uygun fiyatlı üst seviye modeller sunma amacında. P30 modelinin Nisan 2019’da tanıtılacak. Ekranının çentikli olacağı ve ekrana gömülü parmak izi sensörü taşıyacağı belirtiliyor. Mate30 modeli ise beşli bir arka kamerasının olacağı belirtiliyor. Bu da kaliteli fotoğraflar çekebilmesi demek.

Xiaomi Mi 9 Modeli: 2019’un Beklenen 5G’li amiral gemilerden biri. Akıllı telefonları içinde bu telefonu saymazsak olmazdı. Güçlü bir işlemcisi olacak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak