3 Arka kameralı Galaxy A7 Türkiye fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

3 Kameralı Galaxy A7 satışa çıktı. Türkiye satış fiyatı 3099 TL olarak belirlendi. Hepsiburada, N11 ve Gittigidiyor gibi sitelerden güncel fiyatlara bakabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un yeni ürettiği ve kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı Samsung Galaxy A7 lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 3 kameralı Galaxy A7 Türkiye fiyatı ne kadar olacak. Tavsiye edilen satış fiyatının 3.339 TL olarak açıklanan cihaz lansmana özel olarak gerçekleştirilen indirimle 3,099 TL’den satın alınabilecektir.

Samsung Galaxy A7 özellikleri

Yeni tanıtılan Galaxy A7 bünyesine 3 adet kamera barındırmaktadır. Bunlardan ilki 24 megapiksel ve F/1.7 diyaframlı, ikinci kamera ise F/2.4 diyaframlı 8 megapiksel, üçüncüsü ise 5 megapiksel ve F/2,2 diyafram özelliklerine sahiptir.

Telefonda bulunan üçlü kamera sistemi sayesinde hem derinlik hem de geniş açı özelliğine sahip olmaktadır. Telefonun ön yüzünde bulunan kamera arka kameralar kadar dikkat çekicidir. Cihazda sekiz çekirdekli işlemci kullanılmıştır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

3 arka kameralı Galaxy A7 Türkiye fiyatı

4 GB Ram’li ve 64 GB dahili depolama hafızasına sahip olan telefon microSD karlar sayesinde 512 GB’ a kadar yükseltilmektedir. 3,300 MAh pil kapasitesine sahip olan telefonda 2.220 X 1.080 piksle çözünürlüğe sahip 6 inç süper AMOLED ekrana sahiptir.


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 13:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir