5200$ olan Hacker kursu, %99 indirimli

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Geçmiş ve günümüz Dünyasının en gizemli mesleklerinden olan hackerlık için normalde 5200$'dan satılan ancak %99'lık indirimle hackerlık ders videoları…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Herkesin, “kötü” olsa dahi imrendiği, keşke hacker olsam diye ağzının sulandığı, hele hele “beyaz hacker” yani bir nevi Robin Hood olan hackerlar türedikçe tam bir aşığı olduğumuz bu meslek, programcı olan kişilerin sayısını her geçen gün daha da arttırıyor. Üstelik eskiden kılıçlar, füzelerle yapılan savaşların yerini yavaş yavaş almaya başlayan siber alem savaşları ve hatta kısa süre önce Türkiye de kendi siber ordusunu kuracağını duyurmasının ardından kısa sürede yapılan 25 binden fazla başvuru, bu alanda nasıl bir gelişme sağladığımızın en önemli işareti.

Hacker video derslerini kaçırmayın…

Oldukça detaylı ve kapsamlı olan bu konu, bir kaç cümle ile anlatılamaz, en azından anlatılmamalıdır. Ancak, şunu unutmamak lazım, hacker, bir yazılımcı / programcıdır. Yani bir hacker olabilmek için, hele hele iyi bir hacker olabilmek için, birden çok programlama dilini bilmeniz gerekmektedir. PHP, JavaScript ve Python başta olmak üzere bir çok dil öğrenen kişiler belli bir potansiyale sahip olurlar. Ancak bu hacker olmak için yeterli değildir. Bir yazılımcının, hacker olabilmesi için, saldıracağı sistemleri iyi bilmesi, açıklarını bulabilmesi ve saldırı yöntemlerini anlayabilmesi gerekmektedir. Bu süreç sonunda bir yazılımcı hacker olabilir.

Peki hacker nedir? Hackerlık nasıl yapılır? Nasıl hacker olunur?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tabii ki tüm bunlar kendi kendine olamıyor ve bir çok kaynaktan bilgi edinmek şart oluyor. Bunun için internette bir çok bilgi kaynağı mevcut iken, kısa süre önce 5200$’dan satılan muazzam konuların işlendiği videoların yer aldığı Sertifikalı Etik Hacker Kursu tam olarak %99 indirimle kısa süreliğine sadece 45$‘dan sunuluyor.

Sniffing, DDoS atak, Hijacking, SQL Injection, Cryptography, hack uygulamaları ve daha bir çok önemli konunun yer aldığı toplamda 45 saatten oluşan bu video serisi ile 144 farklı dersi alabilirsiniz. 

İngilizce ve Türkçe olan bu harika hacker kursundan faydalanabilmek için Udemy sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Peki hacker nedir? Hackerlık nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 16:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.