A101 online mağaza açtı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

A101 e-ticaret sitesi açtı. Artık market ürünlerini ve elektronik aletleri internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. Detaylara site adresi online.a101.com.tr' den ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

A101′ de online satış sitesi açıldı. Resmi web sitesi üzerinden alt alan adıyla açtığı online.a101.com.tr üzerinden çeşitli ürünleri satışa çıkardı. Satışta olan bazı ürünlere yer verdik. Şu an için bazı marka modellerin bulunduğu siteye kısa sürede daha fazla ürün eklenmesi bekleniyor.

A101 web sitesinde ev eşyası, tekstil, oyuncak, behçe ürünleri, otomobil ürünleri, elektronik ve dahası…

  • Televizyon markalarında Toshiba, Seg, Piranha, Elton, Axen, Hi Level ve Samsung.
  • Telefon markalaarında şimdilik General Mobile, Samsung, Xiaomi, Sony Xperia ve Nokia yer alıyor.
  • Bilgisayar ve bileşenlerinde Piranha mause, Sandisk Flash bellek, Canon yazıcı, Powerbank, kablosuz mause, Acer laptop, klavye, lablosuz menzil genişletici ve tablet.
  • Elektrikli aletlerde saç kurutma makinası, mikser, traş makinesi, Epilasyon cihazı, ütü, Blender, elektrikli süpürge, su ısıtıcıları, fırın, çay makinası, kahve makinesi ve dahası.

A101 online mağaza açtı

A101 online satış sitesinde B. Express, banka ve kredi kartı geçerli. Bazı ürünler stokta olmadığından gelince haber ver seçeneği eklenmiş.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 11:36

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak