Airpods televizyonda kullanma mümkün mü

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Airpods televizyonda kullanmak için eşleştirme yapılması gerekiyor. Bazı Smart TV modelleri kablosuz kulaklık seçebilmekte. Şu kulaklık çalışır mı diye soranlar

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İçin test etmeden cevap verilmemesi daha doğru olur. Biz özellikle Philips TV denediğimizde olmamıştı. Çoğu serisinde sorun çıkaracağınız düşünüyoruz. Bu durumla LG ve Samsung TV içinde geçerli olabilir. Teknoloji hayatımızın her alanında hem bizim işimizi kolaylaştırmak hem de daha çok kitlelere ulaşım sağlamak adına çok amaçlı bir şekilde kullanılmaktadır. Birçok ürün hayatın her evresinde kullanıldığı için bize kolaylık sağlamaktadır. Airpods da bu ürünlerin başında gelmektedir.

Airpods, Apple’ ın  kablosuz kulaklığı ve en kaliteli lider ürünlerin başında yer alıyor. Çalışırken iş ortamında, araba kullanırken, yürüyüş yaparken çoğu zaman kablolu kulaklık sıkıntı çıkarabilmektedir. Bu durumlarda airpodslar sayesinde büyük bir rahatlık yaşayabiliriz. Üstelik günümüzde Airpodsları hem televizyonunuza hem de akıllı telefonlarınıza entegre edip daha geniş bir alanda kullanım sağlayabilirsiniz. Bu sayede ortam kalabalık olsa bile siz Airpods sayesinde rahatlıkla televizyon izleme fırsatı bulursunuz. Airpods televizyonda nasıl kullanılır?

Airdpods TV kurulumu

Airpods televizyonda kullanma işlemi için televizyonunuzun bluetooth ayarının olması gerekmektedir. Televizyonunuzda bu ayar var ise bu durumda ok rahat bir şekilde her iki cihazı entegre etmiş olursunuz.

Öncelikli olarak kumandanızı kullanarak televizyonunuzda ayarlar bölümüne gelmeniz gerekmektedir. Bu işlemden sonra ayarlardan ses ayarlarına gelerek hoparlör listesini seçmelisiniz. Hoparlör listesini seçtiğinizde ekrana televizyonunuzun markası gelecektir. Buradan televizyon markasını seçtikten sonra kulaklığın bağlandığına dair bir uyarı gelecektir bu aşamada bağlana tıklarsanız işleminiz kolay bir şekilde sonuçlanacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tüm işlemleri tamamladıktan sonra tamama tıklarsınız işleminizi başarılı bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Daha sonrasında kulaklık ile televizyon ile izleme sağlayabilirsiniz. Böylece kalabalık ortamda bile rahatça televizyon izleme imkanı elde edebilirsiniz.

TV’ nin bluetooth özelliği olması gerekiyor. Olmayanlar için yazılım tarafında sorun yoksa harici USB ile çalışacak bir ürün alabilirsiniz.

  • TV ayarlarını açınız
  • Gelişmiş ayarlara geçiş
  • Kablolu / kablosuz kısmını açın
  • Bluetooth bölümünden aramayı başlatın
  • Kulaklıktan eşleştirme butonuna basınız
  • Eşleştirme için onay verilmesi istenilecek
  • Uyumsuzluk gösterenlerde ya kulaklık bulunmuyor ya da bulunuyor ama eşleştirme yapılırken dönüp durup hata verebiliyor. 

Ek olarak Airpods pro ve düz model arasındaki farkı da aşağıya ekledik. 

Airpods televizyonda kullanma mümkün mü
Airpods televizyonda kullanma mümkün mü
ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak