Airties müşteri hizmetleri iletişim

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Airties iletişim çağrı merkezi telefon numarası 444 üzerinden teknik destek verilmiyor. Yetkili teknik servis modem müşteri hizmetleri içinde durum aynı. Ama ücretsiz kargo var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Airties Türkiye’ nin önemli markalarından biri. Türkiye pazarında istediğine ulaşamayan şirket şu an yatırımlarını çoğunlukla yurt dışına çevirdi. Airties modem müşteri hizmetleri Türkiye hizmetini sonlandırdı. Tabi 444 çağrı merkezi hizmetini durdurma kararı aldı. Şu an WiFi genişleticiler (kablosuz sinyal yükseltici), yazılım ve yönetime yoğunlaştı. Dünya genelinde ciddi yatırım yaptı.

Airties modem satışı devam ediyor veya modem satın aldım yetkili servisi var mı diye merak edenler için evet anlaşmalı servis ağı devam ediyor. Ürün satışı devam etmekte ve servis desteği devam edecek. Ama direk Airties müşteri hizmetleri arayanlar biraz zor ulaşır. Biz farklı bir birimiyle iletişime geçtik ve Airties çağrı merkezi arandığında cevap veren kimse olmadığı, sesli yönlendirme ile işlem yapıldığı belirtildi. 

Airties çağrı merkezi telefon numarası

Çoğunlukla destek formuyla işlem yapılıyor. Arızalı modem onarımı için modem seri numarası ile aşağıdaki 444 aranıp ilgili yönergeleri izleyin. Bunun dışında talep formu bir sonraki bölümde yer alan bağlantı ile erişim yapabilirsiniz.

  • 4440239
  • 2123186200
  • 2123186298
  • Arıza takip sorgulaması airties.com.tr/support/breakdown/
  • Arızalı Airties modemi servise göndermek için anlaşmalı kargo bilgisi: UPS kargo 1es028 adres kodu ile gönderebilirsiniz.
  • Airties teknik servis adresi: esentepe mahallesi mithat ulu ünlü sokak no: 23 Şişli / İstanbul

Airties müşteri hizmetleri iletişim

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Airties iletişim

  • Airties destek formu airties.com.tr/support/forms

Talep formunun doldurulması: Ad bilgisi, e-posta, iletişim için numara, adres bilgileriniz, arızalı modem takip no ve seri no, onarım merkezi, ürün gönderildi ise gönderme tarihi ve sorunun açıklaması doldurulacak.

Airties şikayet telefon numarası olan 0212′ li hat satış desteği gibi durumlar için ve kurumsal alanda hizmet veriyor. He ne kadar siz destek talep etsenizde sizi bizim önerdiğimiz adımlara yönlendireceklerdir.

Airties Air, AP, ANT, AR, RT, WAV, WAR, WOB, WUS ve dahası için destek alabileceğiniz en iyi Airties destek hattı kanalları yukarıda yer alıyor.


Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 15:34

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir