Akıllı saat internete bağlanırken arama başarısız hatası

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Akıllı saat internete bağlanırken arama başarısız şeklinde bir sorun çıkarıyorsa, internet ayarlarını, saatin tarih ayarını ve internet paketinizi kontrol edin. Artı farklı bağlantı türleri ile de deneyin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternete bağlanırken akıllı saat arama başarısız hatası alanlar arama yapamıyorum durumu ile karıştırıyorlar. Burada telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz ama internet bağlanmıyor sorunu görülüyor. Çoğu ya operatörünü arıyor ya aldığı yer bulunduğu il’ de ise oraya götürüyor ya da bir teknik servise giderek yardım alıyor. Yazımızda internete neden bağlanmıyor sorununu ele almaya çalışacağız.

Akıllı saat internete bağlanmıyor

Saat internet ayarlarını yaptım ama bağlanmıyor yazanları görüyoruz. Birincisi doğru yaptığınızdan emin misiniz ve ikincisi ise hizmeti açmak için işlem yaptınız mı?

Aldığınız modelde sim kart olduğunda ve imei kaydı olduğundan emin olmanız gerekiyor. Bunun için ürünü güvenilir kanallardan satın alın ve almadan önce satıcıya açık şekilde bunları sorunuz.

Yapılacak işlemlerin detayları için akıllı saat internet ayarları yazımızdaki adımları uygulamaya çalışınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Turkcell internet açmak için mesaj kısmına internet yazın ve 2222′ e gönderiniz. 
  • Vodafone içinse ayar yazın ve 7000′ e gönderin. Mesajla manuel bilgiler için https://online.vodafone.com.tr/yanimda/#/giris adresine girin.
  • Türk Telekom’ da ayar 5555′ e mesaj atılacak ve Bimcell kullananlar ise internet açık yazıp mesaj atacaksınız. Peşinden internet onay yazarak 5555′ e bir onay mesajı gönderin. Bu işlemler PTTcell içinde geçerlidir.

Kontrol ettiğimiz model Smart Watch A1 olduğunu belirtelim. Başka modellerde yapılandırma belki farklı olabilir.

Akıllı saat internete bağlanırken arama başarısız

Biz bununla sanırız bir iki kez karşılaştık. Birinde sim kart henüz açılmamıştı, diğerinde ise sim kartı algılamamasından kaynaklıydı. Bu iki olayı çözüm olarak kullanabilirsiniz.

İnternet ayarlarını doğru yaptığınızdan emin olun. İsterseniz, operatörün iletişim kanallarını ziyaret ederek bu işlemleri birden onlarla yapın.

ÖNEMLİ: Yukarıdakileri uyguladıktan sonra hala sıkıntı devam ediyorsa operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayınız. Açık değilse açarlar, manuel adımları aktarırlar ve paketiniz yoksa yardımcı olurlar. Ne olursa olsun paket almadan interneti açmamanızı öneririz. Bazı şirketlerde hattınıza 30 gün kullanacağınız hediye dakika ve internet yüklüyorlar. Bunun için bir sms atmanız yeterli oluyor.

Manuel seçeneklerin yapıldıktan sonra problem devam ediyor ve destek aldınız durum aynıysa fabrika ayarların kullanılmasını öneririz.

Akıllı saat internete bağlanmıyor arama başarısız
Akıllı saat internete bağlanırken arama başarısız hatası

Konuyla alakalı makale: Akıllı saat internet ayarları

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak