Alcatel 1 Android G' li telefon özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Alcatel cep telefonu yeni bir model satışa çıkardı. Satış fiyatı uygun olan bu modelin adı Alcatel 1 olarak duyuruldu. Bakalım Türkiye satışında istediği başarıya ulaşabilecek mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Alcatel, ürettiği Alcatel 1 Android G modeli 2018 senesinde satışa sunuldu. Telefon gerek tasarım açısından gerekse iç donanım özellikleri ile başarılı bir telefon. Alcatel 1 özellikleri ile fiyat detayları haberimizde…

Ekran özellikleri: Ekran boyutu olarak 5.0 İnç kullanılırken, ekran çözünürlüğü ise 480×960 Pixel. Ekran özelliği olarak multi touch, multi touch 2 nokta ve kapasitif dokunmatik bulunuyor. Renk sayısı 16 milyon olan telefonda ekran gövde oranı %71.36.

Alcatel 1 özellikleri 

Donanım özellikleri: yonga seti olarak MediaTek MT6739 teknolojisi kullanılıyor. Ana işlemcisi 1.28 GHz cortex A53. 4 Çekirdek kullanılan telefonda 64 bit işlemci mimarisi kullanılmakta. Telefonda 1 gb ram bulunuyor. Dahili depolama alanı 8 gb olan telefon da ek olarak 32 gb hafıza kartı desteği mevcut.

Türkiye’de de kullanılan 4.5 G teknolojisini bu telefon modeli oldukça stabil bir şekilde destekliyor. Android işletim sistemi 8.1. Telefonda Gürültü önleyici ikinci mikrofon da bulunuyor. Bu sayede telefon konuşurken karşı taraftan gelen kalabalık sesleri ayırt edip sadece asıl kişiyi duymanıza yardımcı oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Alcatel 1 Android G' li telefon özellikleri

Telefonda batarya kapasitesi 2000 mAh gücünde. Telefonda konuşma süresi17 saat, bekleme süresi 300 saat. Kamera çözünürlüğü 5 mp. Bu sayede 1080p full hd çözünürlüğünde video kaydı yapılabiliyor. Ayrıca telefonun ön ekranında 2 mp değerinde kamerada mevcut. Bu sayede öz çekimler yapılabiliyor. Ayrıca ön kamerada 720p kalitesinde videolar da çekilebiliyor. Ön kamerada bulunan zamanlayıcı sayesinde el kullanılmadan çekimler de yapılabiliyor.

Alcatel 1 fiyatı 1450 TL olarak açıklandı. Tummuz ayında satışa çıkması bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 19:10

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.