Amazon düşüşe geçti

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

1994' de ABD' de kurulan Amazon, dünyanın hemen hemen her yerine satış yapan sitelerin başını çekiyor. Amazon' un bu aralar Trump ile başı belada. Hisselerde büyük düşüşler yaşandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu aralar ABD Başkanı’ nın Çin takıntısı tüm sektörü etkilemekte. Nedeni de malum o da bir süper güç. Yıllardır bu şekilde bir yaptırıma gitmeyen ABD, şimdi ne oldu da bu kararlara imza attı. Çin’ e %25 vergi onaylandıktan sonra şimdi de sanırım Amazon‘ a sardı.

Trump, Amazon hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle hisse senetlerinde hızla büyük kayıplar yaşandı.

Hisse satışları devam etmekte. Peki Trump nasıl bir açıklama yapmıştı?

Amazon düşüşe geçti

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Trump’ un Amazon takıntısı!

Trump’ ın Amazon açıklamasında küçük işletmelerin büyük zararlara uğrattıldığını ve gerçek dükkanları öldürdüğüne yer verdi. Aynı zamanda Amazon’ a takıntılı olduğunu da vurguladı.

 Bu açıklama Başkan’ ın bazı kişilere söylediği belirtiliyor. Bu haberlerin yayılması ile %5.9 kayıp yaşanan hissenin düşüşü devam ediyor.

Söylentiler doğru ise Başkan, bazı kanunlardan yararlanarak Amazon’ un peşini bırakmayacak.


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 10:47

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.