Android 5.1 Mart ayında geliyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google Android işletim sisteminin son şekerlemesi Lollipop'un yeni sürümlerine yönelik haberleri almaya devam ediyoruz. Android 5.1 güncellemesinden haber var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha önce Android One için hazırlanan sayfada görüntülenen Android 5.1’in doğrulanmıştı. Son olarak dün yayınladığımız haberimizde performans test sonuçlarında Andorid 5.2 ile çalışan LG Nexus 5’in görüntülenmesinin ardından, son Android versiyonu olan Android 5.0.2’den sonraki versiyonun ne zaman geleceğine yönelik herhangi bir bilgi bulunmuyordu.

Şimdi HTC‘den Mo Versi’nin söylediğine göre, Android 5.1 Lollipop Mart ayında geliyor. Mo Versi twitter’dan yaptığı açıklamada, Android 5.1’in Mart ayında bir GPE (Google Play Edition) HTC ürününde yayınlanacağı bilgisini yazdı.

Android 5.1 Mart ayında geliyor!

Android 5.1’in henüz ne gibi yeniliklerle geleceği bilinmezken, zaten yeterince stabil olan Lollipop’un daha da iyileştirilmesi için bazı değişikliklerin yapılacağı tahmin ediliyor. Siz Android 5.0 Lollipop sürümünü kullanmaya başladınız mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 21:35

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir