Android Clubhouse apk indirme dosyası yayında

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Clubhouse uygulamasının Android versiyonun kullanıma açılmasıyla, uzun bir süredir test etmek isteyen kullanıcıları memnun etti. Tabi ortalıkta sahte sürümler dolanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Clubhouse, gelişmiş yönetime ihtiyaç duyulmadan, işbirliğine dayalı olan bir proje yönetimi olarak adlandırılmakta. İşlerdeki görevleri yönetmek artık görev olmadan çıktığını belirten bir yazıyla karşılaştık. İçerikte tek dokunuş ile çok hızlı şekilde hikaye oluşturabilirsiniz. Tüm hikayelere bakınız, ilerleme ekranını takip ediniz, çalışma alanında gerekli ilerlemeleri görüntüleyiniz ve kontrol panalinden hızlıca yönetiniz.

Belli bir zaman Clubhouse, Android cihazlar için desteği bulunmuyordu. Windows ve iOS üzerinde detaylı kullanımlar vardı ama diğer platformların geliştirilmesi zaman aldı. Sanırım belli bir süreliğine beta olarak çalışmalar yapılıyordu.

Clubhouse apk için:

  • https://play.google.com/store/apps/details?id=io.clubhouse.clubhouse bağlantısını veya telefondan mağazadan aratabilirsiniz.
  • İndirdikten sonra kurulumu bekleyiniz.
  • Üye olmanız için giriş ekranı gelecek.
  • Mail ya da ek kayıt seçeneğinden biri ile devam ediniz.
  • Erişimle alakalı gerekli onayları veriniz.
  • Kullanılan doğrulama alanında bağlantı geliyorsa tıklayarak onaylayınız. Kod ya da bağlantı gelmiyor ise tekrardan gönderim yapınız. Yollama ekranı kapalıysa tekrar üyelik ekranını kullanınız.

Google üzerinden arayarak çok sayıda sitede download butonuyla karşılaşacaksınız. Bunların çoğu reklam butonunun olduğunu belirtelim ve bazılarının tarayıcıya müdahale ettiğini belirtelim. İşte bu sebepten dolayı ki resmi indirme bağlantısını kullanmanızı öneriyoruz. Sahte bir kaç uygulamayla karşılalabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android Clubhouse apk indirme dosyası yayında

Clubhouse yüklenmiyor ise;

Telefonla versiyon uyumunuz kontrol ediniz. Eski versiyonlar varsa teker teker denenebilir. Birde kısmi Google hizmetleri servisinde problem yaşanabiliyor. Böyle bir çakışma durumlarında eski versiyonla iş görmeyen kullanıcıların birde G. hizmetlerini kaldırıp yeniden yüklemelerini öneriyoruz. Tabi cihazın tarih ayarında bie yanlışlık varsa sıkıntı çıkarması mümkün.

Yaşanan olumsuz durumlarla alakalı programın resmi sitesi clubhouse.io’ dan destek alabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2021, 20:31

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak