Android' de WhatsApp çoklu paylaşma özelliği

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yakında çoklu paylaşma özelliği geliyor. Beta sürümü yayınlanan çoklu metin ve dosyaların paylaşımına imkan veren güncelleme yolda diyebiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp’ ın Android platformu için çıkarmaya hazırladığı çoklu paylaşma yakında kullanıma sunulacak. Dünyanın en çok tercih edilen ve ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu uygulaya dönük çok sayıda yenilik gelmeye devam ediyor. Sürekli olarak gelişen ve kullanıcılara farklı özellikler sunan şirketin bu sefer ki adımı Android tarafına yapacak.

Beta sürüm ile birlikte pek çok farklı özelliği test etmeye başlayan WhatsApp’da şimdilerde daha önceden bağlantılar için gerçekleştirilen çoklu paylaşım özelliği üzerinde işlemler yapıldığı görülüyor.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen güncelleme ile birlikte Android kullanıcılarına bağlantılar için gerekli kullanım aktif edilmiş ve pratik işlevi ile çok beğenilmişti. Beğenilen uygulama ile birlikte WhatsApp’ın bazı kullanıcılarda aktif ettiği beta güncellemesinde şimdi de medya ve belgeleri çoklu paylaşmak için çalışmalar yaptığı görülüyor.

Android' de WhatsApp çoklu paylaşma özelliği

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android WhatsApp çoklu paylaşma özelliği

Hızlı ve işlevsel: Android ile birlikte önümüzdeki süreçte iOS işletim sistemine de gelecek olan çoklu paylaşma özelliğinde 3. bir uygulamadaki paylaşacağınız belge ve medya öğelerini tek tık ile WhatsApp listenizde yer alan herkese anlık olarak gönderim sağlayabileceksiniz.

Farklı uygulamalardan gerçekleştireceğiniz paylaşımlar ile birlikte cihazınızda bulunan öğeleri de bu özellik sayesinde paylaştırabileceksiniz. Pratik ve hızlı bir uygulama olmak yönünde emin adımlar ile güncellemelere devam etmekte olan WhatsApp’ın bu çoklu paylaşım özelliği özellikle Türkiye’de ki kullanıcılar tarafından beğeni almış durumda. Gerçekleştirilecek olan çalışmalar ile birlikte önümüzdeki haftalarda bu özelliğin Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 03:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak