Android' den iPhone müzik gönderme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android telefondan iPhone telefonda müzik göndermek için WhatsApp' tan, mail yoluyla ve bluetooth üzerinden yollamaya çalışabilirsiniz. Bunun dışında bilgisayara atıp iTunes ile aktarabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android cihaz kullanıcılarının iPhone cihazlarına geçişleri esnasında telefonları içerisinde yer alan müzik ve dosyaları yeni cihaza aktarabilmek için bir çok yöntemi bulunur. Bu yöntemler içerisinde en sağlıklı olanı ve en güvenilir yöntem bilgisayar üzerinden müzik gönderme işlemini gerçekleştirmektir.

Android iPhone müzik gönderme: PC üzerinden Android iPhone müzik göndermek için Android cihaz içerisinde yer alan müzikleri iPhone cihazına gönderebilmek için Android cihazı bilgisayara USB kablo ile bağlamak gerekir. Tanımlama işleminin yapılmasının ardından cihaz klasörü içerisine girip “Müzik” klasörü içerisinde yer alan bütün müzikler kopyala ya da kes işlemi yapılarak bilgisayarda açılacak başka bir klasöre yapıştırılır ya da direk olarak masaüstüne yapıştırma işlemi yapılır. Daha sonrasında ise iPhone cihazı bilgisayara bağlanarak yapıştırılmış olan müziklerin tamamı iPhone cihazına aktarılır ve gönderme işlemi tamamlanmış olur.

iPhone müzik yükleme 

iPhone müzik yükleme: Bilgisayardan iTunes veya iTools programı ile iPhone telefona müzik aktarma yöntemlerinden biri. 

Android telefondan iPhone müzik gönderme: Aynı zamanda WhatsApp üzerinden ya da e-posta kanalıyla MP3 gönderebilirsiniz. Her hangi bir sorunda iPhone telefonun izin ayarlarını yapılandırınız. Yani gizlilik yapılandırma ayarlarını.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulama üzerinden Android iPhone müzik gönderme: iPhone müzik atma: iTunes genelde kullanılan resmi uygulaması. Ama alternatif olarak Android cihaz kullanıcılarının iPhone cihazı kullanan bir kişiye ya da yeni cihaza gönderim yapabilmek için Google Drive gibi depolama uygulamalarını kullanabilmeleri de bir alternatif olarak düşünülebilir.

Aynı zamanda sosyal medya uygulamalarının çoğunda müzik gönderebilmek için gerekli olan seçenekler yer almaktadır. Bunun yanı sıra depolama işleminin ardından iPhone cihaza aktarım yapabilmek de mümkün olmakta ve gönderim işlemi kısa sürede sağlanmaktadır.

Android’ i iPhone taşımak içinde Move to iOS uygulamasını kullanabilirsiniz.

Android' den iPhone müzik gönderme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.