Android 9.0 P aramaları kaydetme ve Dark modu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google yakın zamanda yapacağı etkinlikle Android 9.0 P güncellemesini tanıtacak. Yeni sürümde ses kaydetme ve Dark moduna yer verecek. Bakalım detaylarda ne var…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, I / O 2018 etkinliğinde yeni Android sürümü Android 9.0 P’ yi tanıtması bekleniyor. Etkinliğe çok az zaman kalmışken yeni bir sızıntı gündeme düştü.Telefon görüşmeleri kaydedilecek.

Android 9.0 P’ de görüşme sırasında ekranda kayıt butonunun çıkması bekleniyor. Bu butona dokunduğunuzda görüşme yaptığınız kişiye bir uyarı sesi gidecek. Yani görüşmenin kaydedildiğini karşı tarafa bildirecek.

Başka bir özellikte Dark modu! İşte detaylar…

Android 9.0 P güncellemesi

Android 9.0 güncellemesi! Android 9.0 P sürümü ile siyah ekranlı mod da gelecek. Bu mod özellikle Amoled ve Oled ekranlı cihazlar için geliştiriliyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dark modu nedir? Gerçek renkleri sunan yeni çalışma, bir nevi Always On’ un geliştirilmiş halidir. Yenilenen mod siyahı ve uyku modunda değişiklikle geliyor. 

Bu modun adı dark mod olarak adlandırılmakta. Yeni sürümle hem daha canlı ekran ve uzun pil ömrü sunmayı hedeflenmekte.

Android 9.0 P sürümü 2018 ortalarında tanıtılması beklenmekte.

Android 9.0 P aramaları kaydetme ve Dark moduAndroid 9.0 P güncellemesi


Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 13:56

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak