Android Go ile Galaxy J4 Core

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google, Android' in daha hafif çalışan yani cihazı kasmadan kullanımı sağlayan Android Go' yu bazı modellere vermişti. Bu sürüm bazı özellikleri barındırmayan bir yapıya sahip.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung düşük ve orta bütçeli müşterilerine yönelik çıkarttığı yeni model telefon olan Galaxy J4 Core modelinde, altyapı olarak Android Go tercihinde bulunmuştur. Samsung, piyasadaki diğer markalara göre Android işletim sistemini telefona daha uyumlu şekilde entegre ettiği için, aslında telefon kullanıcılarına yönelik doğru bir uygulama gerçekleştirmiş durumdadır. Yeni gelen altyapı kullanımı ile Galaxy J4 Core modelinin çalışma prensipleri merak edilir duruma gelmiştir.

Samsung Galaxy J4 Core özellikleri

J2 Core modeline göre daha kullanışlı bir tasarım olan Galaxy J4 Core, içerisinde 1 GB’lık bir Ram barındırmaktadır. Tabi ki diğer teknik özelliklerine bakıldığında, Galaxy J2 Core’a göre daha yüksek kalitede bir kullanıma imkan verecektir.4 çekirdekli Snapdragon 430 işlemcisi ve 16 GB dahili depolama alanıyla, iyi bir başlangıç izlenimi vermektedir. Aynı zamanda Galaxy J4 Core modelinde 5 megapiksel ön kamera ile birlikte 8 megapiksele sahip bir arka kamera bulunmaktadır.

Samsung’un yeni telefonu Galaxy J4 Core ile birlikte Android Go sürümlerini çalıştıracağı beklenmektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android Go ile Galaxy J4 Core

Galaxy J4 Core fiyatı

Galaxy J4 Core, Samsung tarafından piyasaya düşük ve orta sınıf telefon kullanıcıları için çıkartılmıştır. Bu yüzden de tahmini fiyat beklentisi 150 dolar olarak gerçekleşmektedir. Ülkemize geliş fiyatı ise 1.300 TL ile 1.600 TL arasında bir değer alacaktır. Şu an yapılan tahminlerle beraber; renk opsiyonunun sadece mavi, siyah ve altın renklerden oluştuğu bilinmektedir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak