Android iPhone telefondan engelli sitelere giriş nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Android veya iOS işletim sistemlerine sahip cep telefonlarından engellenen sosyal medya sitelerine giriş nasıl yapılır? Youtube, Facebook, Twitter, Instagram ve Whatsapp' a nasıl girilir? 2017

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet dünyası herzaman iyi şeylerin yer aldığı bir yer olmamaktadır. Bazen kötü amaçlı sitelerinde yer aldığı bir dünya olabilir. Bu tarz sitelere girmek için birazdan payhlaşacağımız bilgileri kullanmayınız. Çünkü bu siteler,in sizlere zararı çok büyüktür. Hem maddi olanaklarınızı kaybedebilir  hem de ahlak sorunalrı yaşıyabilirsiniz. Maddi kayıplar her dönemde insanı etkilesede ahlak sorunu özellikle yaşı genç olanlar için ilk zamanlar çokda bir şey idade edmeyebilir. Ama ilerleyen yaşlarda geriye dönüp baktığınızda ise bu durmların hiç olmamasını isteyen bir çok genç görmek mümkündür. Bundan dolayı buradan alacağınız bilgileri birazdan bahsedeceğimiz sosyal medya siteleri için kullanabilirsiniz.

Sosyal medya artık ülkemizde ve dünya milyonlarca kullanıcısı olan bir sistemdir. Bu sistemde insanlar kendilerine ait bilgi, resim ve videoları paylaştıkları gibi ayrıca sevdiklerine, arkadaşlarına ait resim ve videolarada ulaşabilmektedirler. bu amaçla kulalnılan sosyal medya zararlı olmamakla beraber sevdikleirmizden haber alma aracı olarakta kullanılmaktadır.

Bazı dönemlerde ise dünyada farklı amaçlar için kullanılan sosyal medya ülkelerin hükümetleri tarafından bazen haklı olarak kapatılmaktadır. Ülkemize baktığımızda ise yakın tarıhimizde bir çok sorun yaşadığımız sosyal medya siteleri ve bu sitelere devletimiz tarafından uygulanan yaptırımlar bulunmaktadır. Özellikle video kanallarına karşı bazı dönemlerde bu tarz eylemler daha yoğun uygulanmaktadır. En son mesala yotube de işid örgütünün paylaştığı bir videodan dolayı videonun yayınlandığı site devlet tarafından ulaşımı yavaşlatılmıştır. bu durumlarda eğer sosyal medya sizler için grekli ise veya acil ulaşmanız gereken bilgiler barındırıyorsa aşağıdaki başlık altında yer alan bilgileri kullanarak sosyal medya sitelerine ulaşabilirsiniz.

Cep telefondan engelli sitelere nasıl girilir?

Android iPhone telefondan engelli sitelere giriş nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Engelli sitelere nasıl girilir?

Budurumalrda internetinizde herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol etmeniz faydanızadır. Çünkü bazen internet sağlayıcınızın alt yapı sorunlarından d bu tarz erişim sorunlarıda yaşayabilirsiniz. Bu konuda bu şekilde ülke geneli internet erişimi sıkıntısı yaşandığı dönemlerde andronova.net sitesinden gerekli haberlere ulaşabilirsiniz.

En hızlı ve güvenilir haberlerin yer aldığı sitemizin geçmiş dönemler de yaşanan erişim sorunlarında ilk önce haberleri yayınladığını görebilirsiniz. Şimdi geçelim çözüm önerilerimize;

  • İnternet erişimi sorununu çözebilmek için VPN uygulamalarını kullanmanız  gerekmektedir. İşe o uygulamalardan birisi VPN Master uygulamasıdır. Diğer uygulama isimlerini aşağıdaki maddelerde bulabilirsiniz.
  • Betternet VPN uygulaması aslında tavsiye ettiğimiz uygulamalardan birisidir. Çünkü şarjınızı diğerlerine göre daha az tüketmektedir.
  • ZenMate VPN uygulaması


Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 13:16

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.