Android O final sürümü yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Android O' nun final sürümünü yayınladı. Oreo' nın ilk beta sürümü yakın zamanda yayınlanmıştı. Google, yeni Android sürümü için son beta sürümü indirmeye açtı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google firmasının işletim sistemini üstlendiği Android uygulamaların son sürümü olan Oreo geçtiğimiz günlerde kullanıcıların paylaşımına sunuldu. Daha önce bu güncellemenin 3 sürümü kullanıcılar ile paylaşılmış ve deneyimler ile geri dönüşlere göre düzenlenen son sürüm Oreo oluşturulmuştu. Böylece yayınlanan son sürüm ile Android işletim sistemli akıllı cihazlar Oreo uygulamasını indirerek 8. Nesil güncelleme seçeneğine sahip olabiliyor.

Yeni Android sürümü hataların giderilmesi ve eksiklikleri düzenleyen yenilikler içeriyor 

Yayınlanan son sürüm olan Oreo ile Android işletim sistemli akıllı cihazlarda meydana gelen sorunların giderilmesi ve aynı zamanda yazılımdan kaynaklanan bazı eksikliklerin giderilmesini amaçlayan Google, aynı zamanda bu sürüm ile bu zamana kadarki en hızlı Android deneyimini kullanıma sunmuş bulunuyor.

Android O sürümü kullanmanın yolu 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yayınlanan bu son sürüm güncellemesinin Android cihazlarında kullanılmasının yolu ise cihazınızı Android Beta sürümüne kayıt etmek. Eğer Beta sistemine kayıtlı iseniz zaten bu güncellemenin birkaç gün içinde otomatik olarak cihazlarınıza yükleneceğini ve onay vermeniz durumunda kurulumun gerçekleşeceğini bilmek gerekiyor. Ayrıca Android kullanıcılarına özgü bir yöntem olan Flaşlama ile de bu sürümün cihazlara indirilmesi mümkün.

Uyumlu cihaza sahipseniz Android O indir dene! 

Test Edebilecek Cihazlar ise Sınırlı 
Yayınlanan bu son sürüm maalesef tüm Google tabanlı Android işletim sistemine sahip cihazlar ile test edilemiyor. Bu sürümün test edileceği cihazlar ise Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel C ve Nexus Player.

Android O indirme adresi: developer.android.com/preview/download.html

Android O kaldırma eski sürüme geri dönme

Yeni sürüm Beta programından çıkmak için cihazı tam sıfırlama adımları uygulanması gerekiyor. Cihaza hard reset atarak yapabilirsiniz. Ama bu işlemle tüm veriler silinecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

media 8836

media 8838

media 8841


Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 22:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir