Android O sürümü yayınlandı. Android O indir yükle!

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Google' nin yeni işletim sistemi Android O resmen yayınlandı. Şuan bazı modellere beta sürümü indirmeye açıldı. Android O Oreo indir yükle dene. Samsung, HTC, Sony, LG ne zaman gelecek?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ nin yeni Android sürümü Android O resmen beta sürümü ile yayınlandı! Daha Android 7.0 sürümü oturmamışken Android O (Oreo) sürümünün yayınlanması büyük ilgi gördü.

Düşünün henüz Android 7.0 sürümleri hala tam olarak bazı marka modellere ulaşmamışken yeni sürümün indirmeye açılması büyük olay oldu.

Android O sürümü şuan için bazı Nexus ve Pixel modelleri için yayınlandı. Geliştirici Önizleme Sürümünü kullanıcılar için yayınladı.

Android O (Oreo) sürümü destekleyen cep telefonları

Android O sürümü yayınlandı. Android O indir yükle!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google şuan için Nexus Player, Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel, Pixel C ve Pixel XL modelleri için yayınladı. Yayınlanan sürüm geliştirici önizleme sürümüdür.

Android O indir

Yeni Android işletim sistemi sürümü Android O indirme adresi: developer.android.com/preview/download.html

Android O indir yükle!

Android O Özellikleri

Android O indir samsung galaxy

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android O indir lg sony

1. Arka plan sınırlama özelliği: Arka planda çalışan uygulamaları ve servislerini kısıtlayarak yönetebileceksiniz. Hem performans hemde pil kullanımında daha iyi verim alınacak. 

2. Bildirim grup özelliği: Bildirim çubuğunda yer alan benzer içerikleri tek bir grup halinde tutma. Her grup için ayrı bildirim tonu ve görünüm atama.

3. Resimler içinde resim özelliği: Google, PiP ekran desteğini mobil telefonlar için getiriyor. Artık tüm Andorid cihazlarda örnek video izlediğinizde başka pencereler açarak gezmek mümkün oluyor.

4. Otomatik doldurma özelliği: Android kullanıcıları genel kullanıcı bilgileri ve şifrelerini otomatik doldurma sisteminde daha güvenilir şekilde tutabilecekler.

5. Uyarlanabilir ikon özelliği: Üreticilerin belirlediği arayüzlerin dışında farklı ikonları seçebileceksiniz. Yani ikonlar nasıl görüneceğini yönetebilirsiniz.

6. Bağlantılarda yeni gelişmeler: Yüksek kalitede Bluetooth bağlantı ses imkanı ve Wi-Fi üzerinden cihazlar bir erişim noktasına ihtiyac duymadan iletişime geçebilecekler. 

7. Akıllı metin özelliği: Tarayıcıda veya yazı metninde Google Asistan sayesinde size yazmaya çalıştığınız şeyler için tavsiyelerde bulunacak.

8. Kilit ekranında özel ikonlar yerleştirme: Telefonun kilit ekranında yer alan ikonlar dışında istediğiniz kısayol ikonlarını ekleyebiliyorsunuz.

9. Ayarlar bölümünde yenilikler: Yeni sürümle birlikte ayarlar bölümü tamamen değişiyor.

10. Bildirimleri erteleme: İsterseniz artık bildirimleri 5 dakika, 10 dakika veya 30 dakika olarak erteleyebileceksiniz.

Yeni Android sürümü ile gelen özelliklerden bazılarına yer verdik. Yeni işletim sistemi sürümü geliştirmeleri devam ederken ara ara sizlerle paylaşıma devam edilecek. 

Android O nasıl indirilir

Android O özellikleri

Android O için çıkarılan varsayılan duvar kağıdını bu androidpolice.com/wp-content/uploads/2017/03/nexus2cee_android-o-wallpaper.png adresten indirebilirsiniz.

Android O nasıl yüklenir

Android O nasıl indirilir

Android O nasıl yüklenir

Android O hangi cihazlar için geldi

Android O hangi cihazlar için indirmeye açıldı


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 11:55

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir