Android Pie Galaxy Note 8 Türkiye güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, Türkiye kullanıcıları için Android Pie güncellemesini Galaxy Note 8 telefona açtı. Bu ay içerisinde ülkemizde güncelleme yayılmış olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 8 Android Pie Türkiye için yayınlandı. Test edilen güncelleme beklenenden önce geldi. Bu ayın son haftasında beklenen güncelleme erken geldi.

Samsung’ un resmi verdiği güncelleme takviminden önce yayınlanan güncelleme aynı zamanda Sammobile sitesinden de indirmeye açılmıştı.

Note 8 Android 9 güncellemesini hala almayanlar ve beklemek istemeyenler verdiğimiz siteden Türkçe sürümü indirebilirler. İlgili ROM’ u manuel olarak yüklemek için Odin tarzı programlar kullanılabilir.

Bazı model seri numaralarına geç gelebiliyor. Önerimimiz beklemeniz yönünde olacak. Android 9.0 paketinde hem One UI yer alıyor hem de son güvenlik güncellemesini içeriyor. Paket boyutu 1800 küsür MB veriye sahip.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 8 Android 9 yüklenmeli mi?

İnternette dolaşırken denk geldiğimiz bazı kişilerde yeni güncellemeden olumsuz etkilendiklerini yazmışlar. Wifi çekmiyormuş ve telefonda yavaşlama görülüyormuş. 

Note 8 Android Pie wifi çekmiyor ve yavaşlama sorunu ile karşılaşanlar için ilk önerimiz telefona hard reset atmaları. Sorun hala devam ettiği anlaşıldığında tekrardan yazılım güncellemesi yapılsın. Normalde uyumlu ise hem hızlı hem de bir önceki sürümlerden daha az enerji tüketimine sahip olması gerekiyor.

Android Pie Galaxy Note 8 Türkiye güncellemesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak