Asus Android Pie güncellemesi ne zaman

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Asus Android Pie güncellemesi ne zaman geliyor. ZenFone 4 Max, Plus, 4 Selfie, Live, ZenFone 5 Lite, Pro, M2 ve M1 telefonlara geleceği belli oldu. İlk Rog Phone modeline gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Asus’ tan Android 9 güncelleme takvimi yayınlandı. Tabi indirmeye açılma tarihleri henüz açıklanmamış. Tarih olarak bir yılı kapsayan bir takvimden söz ediliyor.

Android Pie alacak Asus telefon modellerinin listelendiği açıklamada tarih olarak 2019 son çeyreği işaret edildi. Bu yıl içerisinde kademelei Android 9 güncellemesi çıkacak.

ZenFone 5 ve 5Z güncelleme aldı. Rog Phone ise kısa süre içerisinde ilk alacak modellerden biri olacak. ZenFone 4 Max, ZenFone 4 Selfie, Selfie Live, Max Plus, Pro, 5 Lite, M1 ve M2.

Asus’ un çoğu model için henüz geliştirme aşamalarının devam ettiğini en erken ROG modeli alacağını duyurdu. Yeni güncelleme yukarıdaki listenin dışındaki modeller içinde gelecek mi henüz resmi bir bilgi sitesinde yer almıyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Asus Android Pie güncellemesi ne zaman

Google’ un Android Pie’ den sonraki sürüm için beta çalışmalarının devam ettiği biliniyor. Çoğu telefon üreticisi yeni güncellemeleri baya bir geriden takim ediyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.