Asus Zenfone 5 Android Pie güncellemesi hakkında

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Asus Zenfone 5 Android 9.0 Pie güncellemesi yayınlandı ama henüz yaygınlaşmadı. Asus az sayıda yerde Android Pie güncellemesini indirmeye açtı. Türkiye beklemede!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android, tüm dünyada belki de en çok sayıda kullanılan telefon altyapısı sistemlerinden bir tanesidir. Bu yüzden de birçok farklı telefon markası üreticisi, aynı zamanda Android altyapısını kullanarak üretim gerçekleştirmektedir. Android altyapıları, telefonların kullanıcı dostu olmalarını ve bu sayede rahat bir altyapı oluşturmayı amaçlamaktadır.

Asus, bilgisayar sektöründen sonra akıllı telefon piyasasına girerek, sürekli olarak kendisini geliştirmektedir. Bu sayede birçok farklı amiral gemisi oluşturmuş ve piyasada ses getirir bir yer edinmiştir. Asus Zenfone 5, bu amaçla üretilen telefonlardan bir tanesidir. Android sisteminin yeni gelen güncellemesi 9 Pie, şu anda piyasadaki telefonların sadece %1’inde bulunmaktadır. Yakın zamanda ise Asus Zenfone 5 modeline de gelecektir.

Android 9.0 güncelleme yapmak için

Öncelikle Asus Zenfone 5 modellerinde, batarya sorununun güncelleme öncesinde yeteri kadar şarj edilmesi önemlidir. Bu sayede güncelleme esnasında ortada kalan bir işlem olmayacaktır. Eğer işlem bataryanın bitmesi yüzünden yarıda kalırsa, telefonda bulunan bilgiler de ortadan kaybolacaktır. Ayarlar kısmına giren kullanıcılar, Asus Zenfone 5 modeline gelen veya gelmiş olan yazılım güncellemelerini de görecek ve telefonlarını güncel hale getireceklerdir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Asus Zenfone 5 Android Pie güncellemesi hakkında

Android Pie güncelleme ile birlikte gelen özellikler

Asus Zenfone 5 modeli, Android Pie 9 ile birlikte birçok farklı özelliğe de sahip olmaktadır. Kullanıcı dostu arayüzün dışında, menüdeki hızlı geçişler de rahatlıkla kullanılabilecek ve şarj sorunu da daha iyi bir çözümle sunulacaktır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir