Essential Phone nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Her açıdan öncü olması beklenen Essential Phone telefon Android' i bizlerle tanıştıran mühendisler tarafından satışa çıkması bekleniyor. Peki Essential Phone nasıl bir telefon olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Essential Phone nedir ne demek? Akıllı telefon teknolojisinde devrim yaratacağı düşünülen essential phone, android işletim sistemini çıkaran ve geliştirici mühendisleri tarafından piyasaya sürülmeyi bekliyor. Geliştirilen özellikleri ve muhteşem tasarımıyla göz dolduran telefonda olmayan bir özellikle karşılaşmak mümkün olmuyor. Tüm teknolojik gelişmelerden yararlanılarak üretilen telefonla yapılmak istenen her işlem çok hızlı ve kolay şekilde yapılabiliyor. Kullanıcıların büyük avantajlar elde edeceği bu telefonun fiyatı ise henüz net değil.

Essential Phone ile herkes fotoğrafçı olabilir

Essential phone’un sahip olduğu yüksek kalitede fotoğraf çekebilen kameralar sayesinde herkesin fotoğrafçı olması mümkün oluyor. Fotoğraflarda pek çok düzeltme ve oynama yapılmasını sağlayan telefonda kullanılan yüksek çekim gücü sayesinde her yerden insanlarla iletişim kurabilmek de mümkün oluyor.

Hangi operatör kullanılırsa kullanılsın telefonun iletişim kurma ve internete bağlanma konusunda problem yaratmadığı görülüyor. 360 derecelik kameralar kullanılan telefonda, herhangi bir eksiklik bulunmadığı görülüyor. Çok hızlı bire şekilde verilen komutları algılayarak yerine getiren telefonun çok sayıda kullanıcı tarafından beğenilmesi öngörülüyor. Telefon tasarımıyla görsel olarak da tatmin yaratıyor. Kullanılan koyu renk sayesinde resmi bir görünüm kazanan essential phone, her tarza uyabilecek bir yapıya sahip.

Essential Phone görselleri

Essential Phone nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Essential Phone fiyatı

Essential Phone android telefon

Essential Phone dayanıklı malzemelerden yapılmış gövdeye sahip

Gövdesinde kullanılan titanyum ve seramik sayesinde, meydana gelebilecek olası düşmelerden etkilenmeyecek olan telefonun üzerinde herhangi bir logo ya da yazı bulunmuyor. Oldukça minimal bir tasarıma sahip telefon, gösterişten uzak yapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor.


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 17:40

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.