Galaxy A5 ve Galaxy A7 (2017) Android 7.0 güncellemesi yolda

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kısa süre önce Avrupa’ da Galaxy A5 (2017) ile ilgili önemli güncelleme yapıldı. Şimdide bir kaç hafta içerisinde yayınlanması beklenen Android 7.0 sürümü görüntülendi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firmasının amiral denebilecek cihazlarından Galaxy serisinde A5 2017 serisi için kullanıcılara müjdeli bir haber geldi. Çok sayıda kullanıcısı olan cihaz bazı kullanıcılar için bazı dezavantajlara sahipti. Uzun zamandır bu konular ile ilgili eleştiri alan firma yakın zamanda bunu çözmek için bir hamle yaptı. Samsung A5 (2017) artık çok daha kullanışlı ve güvenilir bir hal aldı.

Galaxy A5 için güvenlik güncellememesi! Samsung haziran ayı içerisinde A5 modeli için büyük çoğunluğu güvenlik zaafları üzerine kurulu bir güncelleme çıkardı. Yaklaşık 30 MB kadar bir yer kaplayacak olan güncelleme çok kapsamalı bir çalışma olarak görülüyor. Telefonun birçok zaafı için gelen güncelleme kullanıcılar için olumlu karşılansa da tüm beklenti Samsung’un daha önce yayınlayacağını belirttiği Android 7.0 Nougat güncellemesi. Tarih tam belirlenmese yakın zamanda bu güncellemede telefonlara gelecek.

Yeni güncelleme nasıl yüklenecek? Samsung A5 için gelen bu kapsamalı güvenlik güncellemesi telefonlar tarafında öneri olarak geliyor. Onay vermesiniz dahilinde güncelleme yapılacaktır. Ayarlarınız bu doğrultu da değilse güncellemeyi aktif hale getirmek için, telefonun ayarlar bölümüne girmeniz ve güncelleme kısmından manuel olarak işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında telefonu yeniden başlatmayı unutmayın. Güncelleme ağırlıklı olarak güvenlik üzerinden kurulsa da performans ve sistem gelişimini de kapsıyor. Firma güncellemeyi bölge bölge yayınlıyor. Henüz Türkiye ayağı gerçekleşmeyen güncelleme kısa sürede Türkiye’de de yayınlanacak. www.andronova.net

Galaxy A5 ve Galaxy A7 Android 7.0 güncellemesi

Samsung’ un hem tasarımı hemde performansı ile beğeni toplayan ve çok satan Galaxy A5 ve Galaxy A7 (2017) için önemli bir haber geldi. Wi-Fi Alliance belgesinde günyüzüne çıkan Android 7.0 güncellemesi kısa süre içerisinde Avrupa’ da yüklemeye açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A5 ve Galaxy A7 (2017) Android 7.0 güncellemesi yolda


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 11:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak