Galaxy J serisi Android 7.0 güncellemesini ne zaman alacak

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının orta donanım özelliklerinde çıkarmış olduğu orta bütçeli bir telefon olan Galaxy J serisi için Android 7.0 güncellemesi ne zaman başlayacak ?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması her bütçeye uygun telefon modelleri çıkarmaya devam ediyor. Firma son dönemde daha önce çıkarmış olduğu modellerin üretimini durdurarak yeni serileri çıkarmaya başladı. Bu serileriden biride “J” serisidir. Galaxy J ismiyle üretilen bu cihazlar donanım olarak firmanın diğer çıkarmış olduğu telefonların biraz altında kalmaktadır.

Donanım özellikleri ve görünüm olarak Galaxy A serilerinden düşük bu telefonların doğal olarak fiyatları da aynı düzeyde olmaktadır. Firma orta sınıfa yönelik çıkarmış olduğu bu modellere Android işletim sisteminin son versiyonu olan Android 7.0 sürümünü güncellemesi için çalışmalara başladı.

Galaxy J serisine Android 7.0 Nougat ne zaman gelecek

Samsung firması google tarafından geliştirilen ve en son sürümü yayınlanan Android 7.0 ‘a telefonlarını geçirmek için çalışmalar başlattı. Diğer markalar aslında Samsungtan daha erken davranarak telefonlarına bu sürümün güncellemesini yaptı. Tabiki bütün markalar değil. Samsung’ta bir güncelleme takvimi telefonları için belirledi. İşte o güncelleme takviminde bu haberimize konu olan Galaxy J seriside yer almaktadır.

Samsung galaxy j serisi için güncelleme takvimini yayınladı. Firmanın Türkiye başkanı olan Tansu Yeğen kendi sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgi ile Galaxy J serisinin Android 7.0 Türkiye güncelleme takvimi belirlenmiş oldu. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Türkiye Başkanı’nın paylaşmış olduğu Galaxy J serisi için yayınladığı Twitter mesajını aşağıda sizlerle paylaşalım.

 Galaxy J serisi Android 7.0 güncellemesini ne zaman alacak

Yukarıdan da anlaşılacağı üzere kullanıcılar yoğun bir talep ile firma yetkilililerine baskı yaparak kullanmış oldukları telefon modellerinin ne zaman Android 7.0 güncellemesi alacağını merak etmektedirler. Firmada bu taleplere yönelik yukarıdaki bilgiyi paylaşmıştır. Bilgiden de anlaşılacağı üzere Galaxy J serisinin güncellemesi Temmuz ayı içerisinde yapılacaktır.


Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 11:01

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.