Galaxy J5 2017 Android 8.1 güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy J5 modeline Android Oroe 8.0 güncellemesi geliyor. Tabi 2017 modeli için geleceği açıklaması yapıldı. Samsung güncelleme listesine aldığı J5 2017' yi Android 8.1' e taşıyacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android işletim sistemine sahip bazı cihazlara gelmesi beklenen son sürüm güncellemesi 8.1 bazı cihazlarda beklenmedik bir şekilde sürpriz yarattı. Samsung cihazlara gelecek olan Android 8.1 Oreo güncellemesinin geleceği cihazlar listesinde Galaxy J5 (2017) model cihaz bulunmuyordu. Ancak kullanıcılarına bir sürpriz yapılarak son güncelleme gelecek olan listeye bu cihaz da dahil edilmiş oldu. Yani Android 8.0′ dan Android 8.1′ e direk geçecek.

Android 8.1 güncellemesi

Galaxy J5 için güncelleme bilgileri: Samsung Galaxy J5 model cihaz için Android 8.1 Oreo güncellemesini yapabilmek manuel bir şekilde ya da otomatik olarak iki farklı yöntemin kullanılmasını öngörür. Galaxy J5 kullanıcıları için cihazın Ayarlar menüsünde yer alan Cihaz Hakkında bölümünden cihazın sürümünün güncel olup olmadığı kontrol edilebilir. Yeni sürüm cihaza entegre edilmiş ise güncelleme işlemine başlanabilir.

Galaxy J5 2017 Android 8.1 güncellemesi

Galaxy J5 özellikleri

Samsung Galaxy J5 cihazının teknik özellikleri içerisinde; Sekiz işlemci çekirdeği ile Chipset Exynos 7870, Mikro sd kart yuvası, HD + çözünürlüğe sahip olan 5,2 inç ekran, 13 megapiksel ana kamera, Mali-T830 ARM GPU, 13 megapiksel ön kamera, 2 GB RAM alanı, parmak izi okuyucu, 16 GB dahili depolama alanı, 3.000 mAh batarya ve Android 8.1 Oreo güncellemesinin yer aldığı görülür.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cihazın güncelleme sonrasında hem donanımsal açıdan hem de görsel açıdan daha farklı bir şekilde çalıştırılacağı düşünülürse güncellemeyi yapmadan önce Oreo’ya dair çeşitli araştırmalar yapılabilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak