Galaxy J7 Pro Android 8.0 Oreo güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy' nin J7 Pro SM-J730F modeli için Android Oreo güncelleme takvimi yayınlandı. Şu an ki güncel sürüm Android 7.0' dir. 8.0 Beta çalışmaları tamamlanmak üzere ve kısa süre içerisinde yayınlanacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung güncelleme takvimini resmi sitesinde ara ara yer vermekte. Bazı modeller için net bir gün verilmezken, bazı modeller içinde yaklaşık indirme tarihi yani planlı güncelleme takvimi belli oluyor. İşte bunlardan biri olan Galaxy J7 Pro‘ nun SM – J730F modeli için Android 8.0 güncellemesi belli oldu.

Samsung’ un yenileme politikasında bir çok modelin 2015, 2016, 2017 ve 2018 diye yenileyerek çıkardı. Bu modellerin genel değişimi görünüm ve az da olsa donanım.

Galaxy J7 Pro Android 8.0 güncellemesi

Samsun Galaxy J7 Pro Android Oreo güncellemesi bi aksaklık çıkmazsa 13 Tummuz 2018′ de indirmeye açılacak.

Yeni güncellemeyi ister Kies programıyla isterde “Ayarlar / cihaz hakkında / yazılım güncelleme” bölümünden kontrol edebilirsiniz. Android 8.0 yüklenmiyor ya da Android Oreo yükleme sorunuyla karşılaşan kullanıcılar telefonun şarj seviyesine ve internet bağlantısına dikkat etsin. Birde yeterli depolama alını olup olmadığına.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 güncelleme hatası aldıysanız ve belirttiğimiz sorunlar yoksa telefonu fabrika ayarlarına döndürünüz. Sonra tekrar deneyin. Birde Kies yazılımı ile deneyin. 

Galaxy J7 Pro Android 8.0 Oreo güncellemesi

Galaxy J7 Pro Android 8.0 güncellemesi

Galaxy J7 Pro cihazı fabrika ayarlarına çevirmeden önce yedek almayı unutmayınız. Tabi önemli veriler varsa.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 15:12

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir