Galaxy J7 Pro güncellemesini yaptınız mı?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un J7 Pro telefonuna yeni bir güncelleme yamasının yayınlandığından haberiniz var mı? Sürümün genel kısa bir özelliğine yer vermek istedik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ tan Galaxy J7 Pro modeline yeni bir güncelleme geldi. Yayınlanan güncelleme detaylarında güvenlik yamasının olduğu belirtiliyor. Boyut olarakta 259 MB veriye sahip. “J730GMD…” başlayan sürümün özelliklerine bir göz atalım dedik.

İlk olarak yenilik denen bölümün altında güvenlik iyileştirmesinin oldu ve güncellemeden sonra eski sürüme geri dönülemeyeceğini belirtiyor. Bunu güvenliğin ilkesi olarak belirtiyor. Diyer detaları is şu şekilde izah ediyor;

  • Kararlılık geliştirmesi
  • Böcek onarımının yapıldığı
  • Yenilenen veya geliştirilen özellikler
  • Performansta iyileştirmeler

Galaxy J7 Pro güncelleme yaması

 Samsung birde uyarı olarak güncelleme sırasında telefonda aşırı sıcaklık görülebilir diyor. Bunun geçici olduğu ve tamamlandığında eski sıcaklığına geri döneceğini belirtelim. Tabi biraz zaman alabilir.

Galaxy S7 Pro Android güncelleme adımını resimde gördüğünüz gibi yapabilirsiniz. Güncelleme indirmede veya yüklemede sorun çıkıyor ise alınan hatayla yorum atınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy J7 Pro güncellemesini yaptınız mı?Galaxy J7 Pro güncelleme yaması

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.