Galaxy Note 9 Oreo güncellemesi yenilendi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un Note 9 telefonu çıkmadan yeni Android sürümü gözden geçirildi. Bazı iyileştirmeler eklenen Oreo güncellemesi bakalım ne gibi bir değişimle yeni Note' a gelecek?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Güney Koreli firma, Android Oreo ile bu sorunlardan kurtulmak için de oldukça sıkı çabalıyor gibi görünüyor. Galaxy S9 ve S9+ için Android 8.0 güncel işleminin yapılma konusunda, yanılgı yapsa da, fazla zaman kaybetmeyen firma, Note 9’ da de bu ilerleme gözetecek şekilde görünüyor.

Güncelleme yapmadan önce dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Güncel olma durumu içinde telefonunuzun geri yükleme işlemi öncesinde WiFi sinyaline bağlı olduğundan emin olmanız gerekiyor. Mobil iletişim üstünden Oreo sürümünün güncel olan serisinin indirilmesinin ardından kotanızın boşa tüketilmesine veya ekstra fiyat ödemenize neden olur.

Unutmadan telefon şarjının en alt %50 dolu olmasına dikkat edin, hatta fırsatınız varsa telefonunuzu tamamen şarj faktörüz daha iyi olacaktır. Bununla beraber güncellemeden evvel ne olur olmaz diye telefondaki ehemmiyetli bilgilerinizin yedeğini almayı unutmayın.

Galaxy Note 9 Oreo güncellemesi yenilendi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 güncelleme iyileştirme paketi

Note 9 güncelleme işleminin içerisinde ne özellikler var?
Note 9 güncelleme işlemindeki ebadı bütün olarak 1471.27 MB. Yazılım kutuyu içinde Android Oreo ile beraber Samsung Experience 9.0 yer alıyor. Bununla beraber Android’in nisan ayı güvenlik yükseltmeleri de bulunuyor. Liste durumuna göre biyometrik bilgiler kısmında bir ekip yenilikler var. Samsung, güvenliği artırmak için biyometrik bilgileri kullanan özellikleri yalnızca tehlikesiz ekran kilidi cinsleriyle kullanıldığı belirtiyor.

Tehlikesiz olmayan bir ekran kilidi cinsine geçilince Samsung Hisse ve Samsung Pass gibi uygulamalardaki kilit açma ve doğrulama için biyometrik doğrulama aktif olmayıp, çevrim dışı kalıyor. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.