Galaxy S6 Android 8.0 güncellemesi gelebilir!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan Galaxy S6 modeli için Android 8.0 güncellemesi gelebilir. Müşteri hizmetleri temsilcisi ile bir kullanıcının görüşmesi internette yerini aldı. Oreo sürümü geliyor!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, yeni Android sürümlerini çıkarmaya devam ediyor. Android 8.1 ve Android 8.2 arası beta sürümleri devam ediyor. Çoğu üretici henüz Oreo güncellemesinin gerisinde. Samsung‘ da bunlardan biri. Ama bazı eski modeller için güncellemelere devam edeceğini gecen sene açıklamıştı. Ve bazı modeller için yayınlamıştı. Şimdide net olmasa da yayınlanan bi habere göre Samsung, Galaxy S6 için Android 8.0 güncellemesini yayınlayacak.

Yurtdışında paylaşılan bir ekran görüntüsü Galaxy S6 kullanıcılarını ümitlendirdi. Acaba gerçekten Android 8.0 Oreo sürümü geliyor mu? 

Galaxy S6 Android 8.0 geliyor mu?

Galaxy S6 Android 8.0 güncellemesi gelebilir!

Galaxy S6 kullanıcının, Samsung müşteri hizmetleri temsilcisi ile yaptı görüşmeye göre güncelleme Ocak – Şubat 2018′ de gelebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Müşteri temsilcisinin henüz bir tarihin belli olmadığının ama güncelleme gelirse cihazın tepki vereceğini de belirtiyor. 

Bakalım gerçekten Samsung bu tarihler arasında Oreo güncellemerini yapacak mı?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.