Galaxy S7 Oreo güncellemesi yolda

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan bazı modeller için Oreo güncellemesi geliyor. Resmi web sitesinde duyurduğu yazılım güncellemesini alacak cihazları açıkladı. Peki ne zaman yeni sürüm gelecek?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S8, Edge ve Galaxy Note 8 modellerine Android 8.0 güncellemesini yayınlamıştı. Sonra gözler S7′ de çevrildi. Daha önce Galaxy S7 için Nisan ayında güncelleme geleceği açıklanmıştı. Ama sonra verilen günde yayınlanmadı. 

Bir web sitesine göre Galaxy S7 ve S7 Edge Android 8.0 güncelleme tarihi için 13 Nisan’ ı işaret etmişti. Sonrasında hayal kırıklığı oldu. Peki Oreo ne zaman gelecek?

Samsung Türkiye, Galaxy S7 Oreo güncelleme zamanını  açıkladı. 18 Mayıs‘ da güncelleme geliyor.

Samsung’ un güncelleme takviminde Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 2017 modelleri de yer alıyor. Bunlar içinde güncelleme tarihi 1 Haziran olarak açıklandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 güncellemesi

Yayınlanan tarihlerde bakalım güncellemeler gelecek mi? Malum daha önce de resmi bir açıklama yapılmıştı. Ama aksaklıklardan dolayı verilen tarihler ertelenmişti.

Bazı kullanıcılar Samsung’ tan eski modeller içinde güncelleme yayınlamasını bekliyorlar. Samsung daha önce bazı modellerin bu güncellemeleri kaldırmayacağını belirtmişti. Ama Google daha düşük donanımlı telefonlar için geliştirdiği bir Oreo sürümünü işaret etmişti. Tabi üreticiler bu sürümü kullanırlar mı? Android haberleri

Galaxy S7 Oreo güncellemesi yolda


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 14:24

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.