Galaxy S7 ve Edge Android 8.0 güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan önemli bir adım daha atıldı. Bazı eski modellere Android 8.0 güncellemesi geliyor. Bunlardan Tab S3, Galaxy A5, Galaxy A3 ve Galaxy S7 önemli bir haber oldu. İşte güncelleme detayları…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oreo, Google’ nin çıkardığı şu an kullanılan son Android sürümü. Tabi son derken kullanılan olarak belirttik. Malum Android P beta sürümü de yayınlanmıştı. Henüz testler tamamlanmadı.

 Unutmadan cihaz üreticiler bir yandan Android 8.0 güncellemesi ile uğraşırken öbür taraftan da Android 7.0 almayan cihazlarla uğraşmakta.

Samsung, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus ve Note 8 modelleri için Oreo güncellemesini yayınlamıştı. Bazı modelleri de güncelleme listesine alan Samsung’ un yeni bir güncellemesi yolda.

Galaxy S7 Android 8.0 güncellemesi

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Android 8.0 sürüm güncellemesi geliyor. Wifi Alliance’ de tespit edilen Galaxy S7, Oreo güncelleme görüntüleri sızdırıldı. Tabi kasıtlı olarak yapılmadıysa.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 güncellemesi belli olan cihazlardan Galaxy A3, Galaxy A5, Xcover 4 ve Tab S3 görüntülendi. Bu modeller 2017 olduğunu da vurgulayalım.

Bir başka habere göre de Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge Android 8.0 güncellemesini almayacak cihazların içerisinde. Samsung, bu modellerden desteğini çekmişti. Bakalım söylentiler gerçek olacak mı? Android haberleri

Galaxy S7 Android 8.0 güncellemesiGalaxy S7 ve Edge Android 8.0 güncellemesiGalaxy S7 oreo güncellemesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak