Galaxy S8 Android 8.0 hata düzeltme güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy S8 / Galaxy S8 Plus için nihayet reset ve yeniden başlatma sorunu çözüldü. Android Oreo ile gelen sorunlar için yeni bir derleme sürümü yüklemeye açıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

SamsungGalaxy S8 ve S8 Plus için Android 8.0 güncellemesini yayınladı. Sonra reset sorunu ve bazı sorunlardan dolayı Android Oreo güncellemesini durdurdu. Sonra tekrar başlattı. Ama sorunlar devam ettiğinden dolayı Samsung, kendi içinde bir yazılım güncelleme yayınladı.

Android 8.0 sürümü yükleyenler için yayınlanan güncelleme Türkiye içinde dağıtıma açıldı. Gelen yorumlara göre Galaxy S8 başlatma sorunu ve reset sorunu çözüldü.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için yayınlanan sürümün dosya büyüklüğü 530 MB. Samsung, Android 8.0′ ın ilk yayınladığı tarihe kadar olan sorunlar için derlediği sürümü sağladı.

Galaxy S8 Android 8.0 hata düzeltme güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 Android 8.0 güncellemesi

Güncellemeyi yüklerken sorunla karşılaşan kullanıcılar, Samsung Kies programı ile işlem yapmaları önerilir. Unutmadan yedek almayı da unutmayın.

Bilgi! Android Oreo güncellemesini yeni yükleyenler için her hangi bir güncelleme uyarısı gelmeyecek.


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 14:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.