Galaxy S8 Android 8.0 indirmeye açıldı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için Android Oreo güncellemesi yayınlandı. Güncelleme şu an Almanya için dağıtımı yapıldı. Türkiye için 1-2 hafta gelmesi bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S8 ve S8+ yani Plus telefonlar için daha önce yayınladığı Oreo Beta sürümünden sonra şimde de Android 8.0 Oreo tam sürümü yayınladı.

Uzun zamandır süren Beta sürümü testleri nihayet tamamlandı ve stabil sürüm dağıtıma açıldı. Şu an için Almanya ve sonrasında Avrupa genelinde indirmeye açılacak Android 8.0, Türkiye dahil bir çok ülke için bu ay içerisinde dağıtımı tamamlanacak.

Galaxy S8 Oreo güncellemesi şaşırttı. Çoğu kullanıcının beklemediği bir zamanda yayınlandı. Yani yayınlanması ani oldu. Genelde önden bir haber gelirdi. 

Android 8.0 dosya boyutu 487 MB. Dünya genelinde dağıtımı yapılacak sürümün MB değerinin daha yüksek olması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 Android 8.0 indirmeye açıldı

Galaxy S8 Android 8.0 güncellemesi

Yeni sürümle birlikte “Samsung Experience 9.0” arayüzü de geliyor. Sürüm daha işlevsel olması bekleniyor. İlave olarakta Google’ nin güvenlik güncelleme paketi de yüklenecek.

Android 8.0 güncellemesini yükledikten sonra test edenler yorum bırakabilir mi?


Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 20:07

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir