Galaxy S8 Android 8.0 reset sorunu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy S8 ve S8+ modellerinde yeniden başlatma hatası görüldü. Bu hataya neden olan ise yeni yayınlanan Android Oreo güncellemesi. Çözüm için Android 8… Android 8.1 olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için yayınladığı Android 8.0 güncellemesini durdurma kararı aldı.

Android Oreo sürümü reset sorununa neden oldu. Sorun şu an için bazı telefonlarda görülürken Samsung bu durumun geçici olduğunu açıkladı.

Geçiğimiz haftalarda Android 8.0 Oreo sürümü yayınlanmıştı. Türkiye içinde yeni dağıtıma açılmıştı. Ama beklenmedik bir hata güncellemenin dağıtımını durdurdu.

Android 8.0 Beta sürümünde sorun görülmediğinden yayınlanan tam sürüm bazı cihazlarda yeniden başlatma sorununa neden oldu. Neden şu an araştırılırken Samsung ise büyük ihtimal yeni bir güncelleme ile hatayı ortadan kaldıracak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 Android 8.0 yenien başlatma sorunu

Galaxy S8 Android 8.0 reset sorunu

Yeniden başlatma sorununun büyümemesi için güncelleme durduruldu. Şu an için bu hatayla karşılaşan cihaz sayısı çok az. Tabi güncellemenin durdurulması bu sayıyı etkilemekte.

Galaxy S8 reset sorunu için eğer Android 8.0 yüklemesini yaptıysanız yeni güncellemeyi beklemeniz gerekiyor. İsteyen telefonu fabrika ayarlarına ya da hard reset atıp deneyebilirler. Galaxy S8 yeniden başlatma sorunu geçici bir durum.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.