Google, Android 7.1.2 Nougat sürümünü yayınladı!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google, Android Beta Programına dahil olan bir çok Pixel ve Nexus modeli kullanıcısı için yeni Android 7.1.2 Nougat sürümü duyurarak yüklemek için de imajlarını yayınladı. İndir yükle!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir çok OEM üreticisinin yavaş yavaş Android 7.0 Nougat sürümünü yeni yeni yayınlamaya başladığı şu günlerde, Google Android 7.1 sürümünü ardından da Android 7.1.1 sürümünü kendi Pixel ve Nexus cihazları için yayınlamıştı. Şimdi 7.1 sürümünde yer alan bazı hataların da giderildiği Android 7.1.2 Nougat sürümü resmi olarak duyuruldu.

Öncelikli olarak Android Beta Programına dahil olan kullanıcıların deneyebileceği yeni Android 7.1.2 sürümü, şimdilik Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus Player, ve Pixel C cihazlar için yayınlanırken, Nexus 6P için de güncelleme yakın süre içerisinde yayınlanacak.

Android 7.1.2 Nougat sürümü

Android 7.1.2 Nougat

Google’ın söylediğine göre, Android 7.1.2 sürümü daha çok genel optimize ve geliştirmeye odaklı bir bakım güncellemesi. Bu güncelleme, çoğunlukla hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerin yanı sıra operatörler ve kullanıcılar için bazı geliştirmeleri de içeriyor. Dikkat çeken şeylerden biri, Android 7.1.1’i tüm Pixel ve Nexus cihazlarının almamış olmamasına rağmen, 7.1.2 sürümünü tüm Google modelleri alacak. Google tarafından listelenmeyen sadece iki cihaz bulunuyor. Bunlar Android 7.1.2 Nougat güncellemesi için uygun olmayan Nexus 6 ve Nexus 9’dur.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ın yayınladığı Android 7.1.2 imajlarını buradan android.com/beta indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.

Eğer Nexus veya Pixel cihazınız varsa, Android Beta Programına katılmak ve yeni güncellemeleri herkezden önce almak istiyorsanız, burayı gsmarena.com/android.com/beta ziyaret ederek Beta programına katılabilirsiniz. Ancak unutmayın ki, Beta sürümlerinde bazı hatalar da olabilmektedir. Kurmadan önce telefonunuzun tam yedeğini almanızda fayda var.

Google, Android 7.1.2 Beta sürümü nasıl çalışır?

Google, Android 7.1.2 Nougat sürümünü yayınladı!


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 17:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak