Google Pixel 3 tasarım özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google firması tarafından geliştirilen Pixel 3 modeli kullanıcılar tarafından merakla beklenilmektedir. Peki yeni telefon modeli Pixel 3 nasıl bir tasarıma sahip olacak ? Net olmayan

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google firması tarafından üretilen telefon modelleri çok da istenilen düzeyde kullanıcılar tarafından beğenilmemektedir. Fakat son dönemde Google’nin geliştirdiği satış stratejisi ile bu durum biraz değişmeye başladı. Malum Android işletim sisteminin geliştiricisi olarak Google, sistemin en saf halini kullanmakta. Bundan dolayı ilk güncellemeyi kendi cihazlarına veriyor.

Bir diğer durumda Google’ nin telefonlarında yer alan donanım ve yazılım uyumundan dolayı telefonun performansının yüksek olduğunu da biliyoruz. Son olarak firma telefonda yer alan kamera sistemini en üst düzeyden tutarak son kullanıcının dikkatini çektiğini söylebiliriz. 

Google Pixel 3 özellikleri

Google telefon üretiminde telefon modellerine Pixel serisi ile piyasaya sürmektedir. Bu serinin son modeli Pixel 3 ile ilgili internette bir çok bilgi paylaşılmaktadır. Teknik olarak bazı bilgiler ara ara gelmesinden sonra şimdide tasarım olarak nasıl bir yapıya sahip olacağı yönünde bilgiler internet sızmaya başladı. 

Google Pixel 3 tasarım özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android P sürümünün beta versiyonun da yer alan bir görüntünün Pixel 3 modeline ait olduğu söyleniyor. Ayarlar kısmında yer alan bu tasarımda bir çok detay dikkatimizi çekmektedir. Bu tasarımda herhangi bir çerçevenin kullanılmadığı ve düğme olarak ön kısımda bir tuşu yer almadığı en önemlisi de ekranda herhangi bir çentiğin bulunmadığı ilk başata dikkatleri çeken detaylardır.

Genellikle akıllı telefonlarda ön kamera ekran çentiğinin içinde sunulurken yeni Pixel 3 de bu çentiğin olmaması ön kameranın nasıl konulacağı sorusunu uzmanlara sordurmaktadır. Aslına bakarsanız bu konu ile ilgili bir örnek 2018 yılında yapılan mobil dünya kongresinde karşımıza farklı bir markada çıkmıştı.

Yani google bu tarz bir tasarımı telefonunda uygulaması muhtemeldir. Özelikle bu konuda uzmanlaşmış olan markalardan destek aldığında çerçevesiz tasarıma sahip bir modeli kullanıcılarıyla buluşturabilir.

Tabi ki burada anlatılanlar bir iddiadan ibarettir. Gerçek telefonun resmi tanıtımı yapıldığında görülecektir. Bakalım satışa ne zaman çıkacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 13:19

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.