Honor Android Pie güncelleme detayları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Honor telefonlar Android Pie güncelleme takvimi hakkında kısa süre önce açıklanan bilgiye göre Honor 7, Honor 8, X, Honor 9, Lite, Honor 10 ve Play telefonlar yeni güncellemeleri alacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor modellerinde geliştirilecek olan performans yükseltici Android Pie 9.0 güncellemesi için takvim belirlemişti. MUI 9.0 arayüz sistemiyle güncelleme verilmeye başlanmıştı. İlk etapta ise Honor 8 X, Honor Play ve Honor 10 modellerinde bu güncellemelerin alınacağı bilinmektedir. Diğer aylarda ise Honor 8, Honor 9 Lite ve Honor 7 X modelleri de güncellemeleri alacaklardır.

Yeni gelecek güncellemeyle birlikte, Honor marka telefonların sürekli olarak daha akılcı ve daha basit şekilde bir işletim sistemi olması beklenmektedir. Bir yandan da; güvenlik, yaşam özellikleri, cihaz yönetimi ve kullanım biçimi konusunda da kullanıcıların çok memnun kalacağı bir güncelleme beklentisi oluşmuştur.

Honor telefon modellerinde Android Pie güncellemesiyle gelen güvenlik

En yeni işletim sistemine göre, artık şifre yöneticisi olarak görev yapan Şifre Kasası özelliği oluşturulmuştur. Bu sayede telefonların içerisinde bulunan güvenlik oluşturulması da daha sağlam bir temele oturtulacaktır. Kullanıcıların tek yapması gereken, ilgili şifrelerini bu kasaya kendilerine özel olarak kaydetmeleri olacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor Android Pie güncelleme detayları

Honor güncellemenin yenilikleri

Sanat eserlerinin tanınmasına yardımcı olan programlardan, gündelik yaşamı kolaylaştıracak birçok farklı uygulama ve telefon; Honor modellerine gelecek güncelleme paketinde yer almaktadır. Aynı zamanda kullanıcıların fotoğrafçılık deneyimleri de önemli ölçüde desteklenerek geliştirilmektedir. Kişisel kullanım için gereken zaman yönetimi, Honor telefon kullanıcılarının en önemli artılarından bir tanesi olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 00:41

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak